Anyonghaseyo!
Lær koreansk sprog og kultur på Bosei

Sydkorea har meget at byde på ud over Gangnam Style og Taekwondo. Uanset om du er interesseret i moderne eller traditionel kultur, så kan du fordybe dig i alt ved Korea på Bosei.

Du kan få undervisning i koreansk to gange om ugen på Bosei. Koreanskunderviseren på Bosei er Mee Rim Ko, som har over 20 års erfaring med at undervise koreansk i Danmark. Du vil blandt andet lære de koreanske hangul-tegn og få en let indførelse i det koreanske sprog. Du vil også få mulighed for at afprøve koreanske teceremonier i højskolens særligt indrettede koreansk rum og se koreanske film.

 

Koreansk fag på Idrætshøjskolen Bosei

 

Ja tak! Jeg vil på Bosei!

 

På forårsholdet kan du tage med på Boseis korearejse til Seoul. Der kan du bruge det koreanske, som du lærer på højskolen. Vi besøger bl.a buddhistiske munke og får et indblik i deres kultur.  Læs om vores rejser.

Idrætshøjskolen Bosei på besøg hos buddhistiske munke

 

 

Lær koreansk madlavning

Koreansk madlavning indgår også i undervisningen.

Lær at lave koreansk mad

Mad er en stor del af koreansk kultur. Ved at lære at lave maden selv, vil du få øjnene op for en hel unik og mangfoldig madkultur, der adskiller sig fra den danske på stort set alle måder.

I løbet af undervisningen vil du lære at lave nogle af de vigtigste koreanske retter som kimchi og chapchae. Mee Rim Ko har stor erfaring og har endda haft egen restaurant, så du vil få kyndig vejledning af en af de bedste sydkoreanske kokke i Danmark.

 

Ja tak! Jeg vil på Bosei!

 

 

Koreansk kultur

Ud over sproget og maden, vil du også lære om koreansk kultur på mange andre måder. Blandt andet vil du lære lidt om koreansk kunsthåndværk ved at lave de papirblomster, som koreanerne traditionelt bruger ved fejringen af Buddhas fødselsdag og andre festivaller.

Sydkorea er et land i stor udvikling både økonomisk og kulturelt. Hvis du har lyst til at lære teksten til din yndlingssang fra k-pop-verdenen, eller hvis du har lyst til at lære mere til landet og kulturen bag taekwondo, eller hvis du er interesseret i at udvikle dine sproglige evner, så kan du gøre det i koreansk undervisningen på Bosei. Måske går du hele vejen, og udfordrer dig selv til Korean Speech Contest?!

Korean Speech Contest

Bosei-elever kan deltage i Korean Speech Contest

 

Mere information om koreansk på Bosei

Har du nogle spørgsmål til undervisningen, eller vil du bare gerne vide mere om, hvordan det er at lære koreansk på Bosei? Ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller kom forbi og besøg os.

 

Ja tak! Jeg vil på Bosei!