Familiehøjskole på Bosei

Gå ikke glip af vores familiekurser i sommerferien 2016. Vi holder dig opdateret på indhold og ugenumre.

 

 

Få en på opleveren med vores videoer fra årets to familiekurser og find inspiration til din egen ferie næste sommer. Bare rul ned på siden…

I uge 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige uger – sprængfyldt med aktiviteter, højt humør, gode oplevelser og aktiv hygge. Vil du og din familie være en del af det ”store familiefællesskab”, hvor nye venskaber knyttes på kryds og tværs af sjove, spændende og til tider svedige workshops? Vil du samtidig på andre tidspunkter i ugen gerne have mulighed for at fordybe dig i ting, som du måske ikke har prøvet før eller gerne vil genopdage? Så er Familiehøjskolen på Bosei helt sikkert noget for dig. Du skal blot vælge netop dén uge i din sommerferie, der passer dig og din familie bedst.

Indholdet i vores Sommerhøjskole for familier varierer i 2015 meget de to uger imellem – få inspiration til hvilket indhold der passer bedst for dig:

 

Familiekursus uge 28

Idræt, outdoor og kreative aktiviteter

Uge 28 byder på den klassiske familiekursusuge på Bosei, hvor du og din familie kan boltre dig med idræt, sjove lege og andre aktiviteter, der alt sammen er planlagt og viderebragt af vores kreative team. Der vil være aldersopdelte moduler før frokost; mens der om eftermiddagen tilbydes moduler, hvor alle kan mødes på tværs af alder og aktivitet. Der vil dog i aktivitetskasserne være angivet en nedre aldersgrænse på det endelige skema, som I vil få tilsendt efter vi har modtaget jeres tilmelding.

Aktivitetskasserne om eftermiddagen kan blandt andet indeholde:

Finsk sauna, Zendoodle, Udspring fra vippe, Zumba, Bueskydning,  Kajakpolo,  Cupcakes, Sushi-værksted, Medie, Byvandring m. historie, Japansk Kaligrafi, Smykker, Ork’er, Salon for teenagere, Paintball m. melkugler, Parkour, MTB i skoven, Klatring i træer og skorsten og meget meget mere…

 

 

 

Familiekursus uge 29

Kampsport, japansk og Østens kultur

Som at rejse til Østen! Familiekurset i uge 29 byder på japansk og koreansk kampkunst. Her kan du afprøve forskellige typer kampsport som Taekwondo, Judo og Okinawa Karate-do. Uanset om I aldrig har prøvet kampkunst før eller er dybt inde i denne livsform, barn eller voksen, kan du tilbringe en uge sammen med andre aktive familier.

Udover det, kan du opleve øst-asiens kultur, i en række spændende aktiviteter og workshops; for eksempel koreansk mad, kalligrafi, meditation, japansk og koreansk sprog og meget mere. På børnelinjerne er der leg, svømmehal, kampsport og kreative aktiviteter. Familiehøjskolen på Bosei byder også på sjove fællesaktiviteter, hvor I lærer hinanden at kende.

Oplev en snært af Asien på en dansk familiehøjskole i sommerferiens uge 29 – glæd dig!

 

 

 

Du får mange nye venner

Dine børn finder hurtigt legekammerater.

Forkæl hele familien

Fælles for begge uger er dog en hel uge hvor du ikke skal tænke på madlavning og andre daglige pligter. Begynd dagen med et lækkert morgenbord, gå derefter til morgensamling med fællessang og morgenhygge med familien. Herefter er vores Bosei Team klar til at tage i mod dig med dagens aktivitetsprogram.

Igen i år har vi delt Familiehøjskolen op i to moduler. Dette giver dig mulighed for at være sammen med andre kursister i din egen aldersgruppe og gi’ den gas med nogen på din egen alder hvad enten du er barn, teenager eller voksen. Linjemodul er aktivitetslinjer fordelt i aldersgrupperne 5-8 år, 9-12 år, 13-18 år samt 19 år og opefter. Fællesmodul er en blanding af små workshops på tværs af alder samt fællesaktiviteter for hele familien.

Der er mange sjove aktiviteter hver dag

Der er nye og sjove aktiviteter hver dag

Priser 2015

Voksne: kr. 4.200,- Teenagere 13-18 år: kr. 3.400,- Børn 5-12 år: kr. 2.950,- Børn 3- 4 år: kr. 1.750,-

Familiekursets aktiviteter er baseret på børn fra 5 år. Børn under 5 år er velkomne til at komme med på familiekurset, men altid i følge et voksent familiemedlem.For både store og små

Der er aktiviteter for både store og små.

Indkvartering

Indkvartering på dobbeltværelser og enkeltværelser. Toiletter og bruserum findes på gangene. Leje af sengelinned og 1. stk. håndklæde er incl. i kursusprisen. Det vil være en god idé at medbringe ekstra håndklæder.

Ankomst/afrejse

Familiekursus uge 28-2015
Ankomst: søndag mellem kl. 16.00 -17.45 Afrejse: lørdag formiddag kl. 9.30

Familiekursus uge 29-2015
Ankomst: søndag mellem kl. 14.00 -15.45 Afrejse: lørdag formiddag kl. 9.30

Kurser i 2016

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores familiehøjskole i 2016, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller klik herunder. Vi glæder os til at se dig og din familie i næste sommerferie!