Familiehøjskole i uge 28 & uge 29 for hele familien: Bueskydning på Idrætshøjskolen Bosei

Bueskydning for familien.

Familiehøjskole på Bosei i uge 28 & uge 29

Bosei er nu klar til at præsentere indholdet af familiekurserne i 2014. Du og din familie har mulighed for at vælge mellem uge 28 (6. – 12. juli) eller uge 29 (13. – 19. juli) 2014.  Vi glæder os til at se dig og hele din familie til en masse skønne sommeraktiviteter på Bosei!

Sæt familien i centrum på højskolen

I uge 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige uger – sprængfyldt med aktiviteter, højt humør, gode oplevelser og aktiv hygge. Vil du og din familie være en del af det ”store familiefællesskab”, hvor nye venskaber knyttes på kryds og tværs af sjove, spændende og til tider svedige workshops? Vil du samtidig på andre tidspunkter i ugen gerne have mulighed for at fordybe dig i ting, som du måske ikke har prøvet før eller gerne vil genopdage? Så er Familiehøjskolen på Bosei helt sikkert noget for dig. Du skal blot vælge netop dén uge, der passer dig og din familie bedst. Indholdet i vores Sommerhøjskole for familier varierer lidt de to uger imellem – få inspiration til hvilket indhold der passer bedst for dig:

Familiekursus uge 28 - Se aktiviteterne her

Familiekursus uge 29 - Se aktiviteterne her

 

Du får mange nye venner

Dine børn finder hurtigt legekammerater.

Forkæl hele familien

Fælles for begge uger er dog en hel uge hvor du ikke skal tænke på madlavning og andre daglige pligter. Begynd dagen med et lækkert morgenbord, gå derefter til morgensamling med fællessang og morgenhygge med familien. Herefter er vores Bosei Team klar til at tage i mod dig med dagens aktivitetsprogram. Igen i år har vi delt Familiehøjskolen op i to moduler. Dette giver dig mulighed for at være sammen med andre kursister i din egen aldersgruppe og gi’ den gas med nogen på din egen alder hvad enten du er barn, teenager eller voksen. Linjemodul er aktivitetslinjer fordelt i aldersgrupperne 5-8 år, 9-12 år, 13-18 år samt 19 år og opefter. Fællesmodul er en blanding af små workshops på tværs af alder samt fællesaktiviteter for hele familien.

Der er mange sjove aktiviteter hver dag

Der er nye og sjove aktiviteter hver dag

Priser

Voksne: kr. 4.150,- Teenagere 13-18 år: kr. 3.350,- Børn 5-12 år: kr. 2.950,- Børn 3- 4 år: kr. 1.750,-

Tilvælges dykkerlinjen med PADI Open Water certifikatet (min. 15 år) tillægges en merpris på kr. 2.500,- (Normalpris kr. 3.900,-)

Familiekursets aktiviteter er baseret på børn fra 5 år. Børn under 5 år er velkomne til at komme med på familiekurset, men altid i følge et voksent familiemedlem. For både store og små

Der er aktiviteter for både store og små.

Indkvartering

Indkvartering på dobbeltværelser og enkeltværelser. Toiletter og bruserum findes på gangene. Leje af sengelinned og 1. stk. håndklæder er incl. i kursusprisen. Det vil være en god idé at medbringe ekstra håndklæder.

Ankomst/afrejse

Ankomst: søndag mellem kl. 14.00 -15.45 Afrejse: lørdag formiddag kl. 9.30

Tilmelding

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores familiehøjskole i uge 28 eller uge 29, så ring til os på tlf. 55 90 90 90. Tilmeld dig allerede nu – der er rift om pladserne…

Familiekursus uge 28 2014

 

 

Familiekursus uge 29 2014