Oplever du fejl? Send os en e-mail

Dans dig glad

Vær med til 3 sprudlende dage i danseglædens tegn!

Vi danser smilet frem, pulsen op og kroppen susende glad både formiddag og eftermiddag indenfor stilarter som salsa, afro, groove, oldschool hiphop, jive og swingdance.

Pi Rosamunde Myvind afholder dette kursus fra d. 9. – 11. juni 2023.

Vi danser solo sammen, og du behøver ingen danseerfaring for at deltage, bare du er vild med at bevæge dig til skøn musik. Dagene byder også på gåture ud i den skønne natur ved skov og sø, som højskolen er omgivet af samt sessioner med blide stræk og dyb afspænding for hele kroppen og selvfølgelig masser af hygge.

Pi Rosamunde Myvind Pi har mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme og er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser.

Læs mere om kurset her, hvor du også finder priser, program og tilmelding.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pi på mail eller telefon 50 45 43 04.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold