Oplever du fejl? Send os en e-mail

Ekstraordinær chance for dig og kollegaerne helt uden onlinemøder

Puliceret af Carsten Petersen | D. 5. maj 2021 | I

Vi har fået 2 åbninger i en ellers proppet udlejningskalender! – Du får altså også mulighed for en oplevelse for livet med kolleagerne eller træningspartnerne.

Et medarbejderevent eller træningsophold på Idrætshøjskolen Bosei giver flere fordele. Vi har netop fået mulighed for at tilbyde udlejning i dagene 23.-30. juni og igen 7.-10. juli 2021. Så hvis I er blevet trætte af onlinemøder eller manglende mulighed for at være sammen om jeres idræt, så kan vi sikkert hjælpe. Men man skal være hurtig!

Vi tilbyder plads op til 150 overnattende gæster, fuld forplejning, konference- og sportsfaciliteter, et væld af aktivitetstilbud, Sydsjællands naturskønne omgivelser og en atmosfære præget af ro og fortidens historie – og derfor tør vi godt love, at I tager inspirerede herfra.

Se hvad Bosei kan tilbyde, som ingen andre!

Eller kontakt udlejningskoordinater Rikke Hegelund direkte på 55 90 90 60.

 

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold