Oplever du fejl? Send os en e-mail

Forårssemesteret 2021 flytter startdato

Puliceret af Carsten Petersen | D. 4. januar 2021 | I

Efter Statsministeriets pressemøder primo januar og senest onsdag d. 13. januar er alle landets højskoler nu også blevet bedt om at udskyde opstart af forårssemestrene til forhåbentlig 15. marts 2021, hvor øvrige højskoler forventeligt også må åbne.

For dig betyder dette, at du, i stedet for at skulle ankomme til Idrætshøjskolen Bosei d. 6. januar 2021 skal vente med opstart til forventeligt 15. marts 2021. Vi opdaterer løbende de tilmeldte elever via mail.

Selvom, det selvfølgelig er ærgerligt at måtte vente lidt længere, så glæder vi os vildt til at tage imod dig og de 114 andre tilmeldte.

Vi har det særlige program klar til introugen – dine første dage på Bosei – og vælger for første gang nogensinde at offentliggøre dette inden din ankomst for at lette ventetiden lidt. Hold øje med mailbakken…

Med hensyn til ankomstdagen, så forventer vi ændringer til det tidligere udsendte ankomstprogram i forhold til eventuelle pårørende eller familiemedlemmer. Det præcise program udsendes pr mail i løbet af kort tid.

Husk at møde op med en negativ covid-19 test taget så tæt på ankomstdagen som muligt. Du bedes også medbringe godkendte mundbind til dine første uger på højskolen.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold