Oplever du fejl? Send os en e-mail

Kajakpolo på idrætshøjskole

Boseis egen smukke svømmehal danner rammen, når vi spiller kajakpolo.

Først og fremmest skal det være sjovt at spille. Derfor starter undervisningen med indledende øvelser der fokuserer på tryghed og teknik.

Kajakpolo er et intenst spil der stiller store krav til manøvrering af kajakken. Derfor træner vi en masse teknik i kajakken og selvfølgelig også at rulle. Herudover lærer du kaste teknikker og taktisk forståelse for holdspillet.

Kajakkerne er meget kortere end traditionelle havkajakker, så derfor er de hurtige at styre fra side til side. Du kan vende på en tallerken i løbet af få sekunder. Du lærer at styre kajakken kun ved hjælp af pagajen. Disse teknikker kan du også bruge i havkajakken, når du sidder i den.

Mange af de ting vi træner i bassinet har overførselsværdi til kajakkurser som EEP2 og lignende. Du vil altså få en solid og grundig indføring i kajakkens muligheder og begrænsninger.

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold