Oplever du fejl? Send os en e-mail

Manga, Cosplay og Anime

Med Boseis japanske twist kan du fordybe dig i fag som tegneserietegning og cosplay. Du kan også blive klogere på de japanske tegneserier eller anden litteratur i vores japanske bibliotek eller dykke ned i den spændende verden af anime film. Måske er du til det hele - måske blot til enkelt dele af den japanske kultur? Du vælger selv, hvad der skal på dit skema!  

En del af dit japanske univers!

Det er os med sumodragterne!

Måske har du mødt Bosei, når vi gæster J-popcon, KôyôCon eller Sakura Festival og laver svedige sumo figths eller hemmelighedsfulde ninja games med de besøgende?! Vi dukker også op på Sakura Festivalen i København og fejrer selv sakura blandt højskolens mange mange japanske kirsebærtræer.

Kort sagt –  Idrætshøjskolen Bosei er en del af dit japanske univers!

Book en rundvisning

Du finder helt sikkert fag, som du vil finde spændende. Book en rundvisning – og oplev vores japanske twist!

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold