Oplever du fejl? Send os en e-mail

Berms, tabletops og flow! Er du klar til mountainbike på højskole?

Tag på højskole og kør mountainbike. I Faksinge Skov ved siden af Idrætshøjskolen Bosei ligger et 6 km langt single-track mountainbike spor. Sporet har 125 højdemeter og snor sig igennem den varierede skov.

På Bosei kører vi på mountainbike, fordi det er en sjov måde at komme i form på, og fordi det er fedt at lære nye teknikker til at køre hurtigt og sikkert.

Nogle foretrækker nedkørsler med berms, tabletops og fly-outs, andre er til stejle opkørsler, hvor konditionen sættes på prøve. Selvfølgelig er der også plads til dig, der vil prøve sporten for første gang og bare komme i god form. Undervisningen i mountainbike understøtter alle niveauer.

Som en del af træningen er du med til at bygge spor. Som trailbuilder lærer du om, hvordan man bygger et tørt spor med flow og ikke mindst sætter du dit personlige præg på sporet.

På Bosei har du mulighed for at fordybe dig yderligere og blive DGI mountainbike instruktør, så du kan undervise andre i eksempelvis en klub eller forening.

Fully eller hardtail – click eller flats! På Bosei kan du det hele!

Vi ses på sporet.

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold