Oplever du fejl? Send os en e-mail

Udendørs fysisk træning

Svinetræning er hårdt og sjovt! Det foregår udendørs i skoven, på stranden, på marken eller i vandet, det er kun fantasien der sætter grænser. Vi træner med de ting vi finder i naturen.

“Når du laver svinetræning bliver du beskidt som et svin og glad som en lille gris!”: citat Nicolas, Outdoorunderviser

Træningsprincipperne er taget fra mange forskellige træningsgenrer som crossfitt, trailløb og OCR. Vi kombinerer styrke-, kardio-, behændigheds- og balancetræning.

Så hvis du savner en anderledes form form træning fremfor traditionel fitness, så er Svinetræning noget for dig! Her bruger vi naturen og dens hjælpemidler fx i form af kampesten, trækævler, bakker og vandløb.

Svinetræning er for alle, der ønsker en stærk krop bygget af træning i naturen. Træningen i naturen styrker dit forhold til naturen og du lærer at se nye muligheder for træning i dine omgivelser.

Heldigvis ligger Idrætshøjskolen Bosei omkranset af skov, vandløb og søer – så vi skal bare udenfor døren, så kan træningen gå igang!

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold