Oplever du fejl? Send os en e-mail

Svømning på højskole

Oplev Danmarks smukkeste svømmehal! Når du har svømning på højskolen.

Den er placeret midt i skoven i forlængelse af højskolen med store panoramavinduer, så du føler, at du svømmer mellem træerne. Er der en bedre måde, at nyde din svømning?

Svømmeundervisningen på højskolen er for alle. Har du aldrig rigtig fået lært at svømme, så kan det blive nu, at du endelig får det lært. Måske har du svømmet lidt, men vil gerne have hjælp til at blive mere effektiv i vandet, eller måske er du tidligere elitesvømmer som bare gerne vil genopfriske formen og få svømmet en masse baner. Der er mulighed for det hele.

Svømmeundervisningen her på højskolen tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, så alle kan være med. Vi starter fra bunden med alle svømmestilarterne og bygger teknikken op.

I undervisningen vil der være en masse øvelser som kan hjælpe til at få en bedre teknik, der vil også være distancesvømning og derudover prøver vi kræfter med andre vandaktiviteter så som udspring, dykning og nogle gange leger vi også bare i vandet.

Hvis du ønsker at blive en bedre svømmer, komme i bedre form og i det hele taget udnytte svømmehallens muligheder, er dette valgfag for dig.

Der er også udstyr til Aqua Fitness i svømmehallen.

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold