Oplever du fejl? Send os en e-mail

Rejs med til Japan og Sydkorea med højskolen i efteråret

En helt unik rejsekombination! Turen til Japan og Sydkorea på efterårssemestret er for dig, der gerne vil opleve begge lande.

Vi går vi på oplevelse i det sydlige Japan på øen Kyushu, hvor vi besøger storbyen Fukuoka, templer, vulkaner, atombombemuseet i Nagasaki og meget mere. Derefter tager vi en færge til Sydkoreas andenstørste by, Busan. Her oplever vi nationalparker, markeder, en filmby og masser af Korean Barbeque.

Japan

Vi flyver til storbyen Fukuoka (1,5 millioner indbyggere), hvor vi har base i øen Kyushu i det sydlige Japan.

Fukuoka er kendt for rigtig god ramen, en livlig bymidte og et spændende natteliv. I Fukuoka ser vi Fukuoka Tower, shoppingdistriktet Tenjin, Dazaifu med dens gamle templer og den smukke Ohori-park med det historiske Fukuoka-slot.

Vi benytter et JR Kyushu Rail Pass til at rejse rundt over hele øen.

Herfra vil der være et valg af dagsture:

  • En tur til de varme onsen-kilder i Oita-området mod øst, hvor vi kan bade og besøge abeparken.
  • En tur til den historiske handelsby Nagasaki med besøg på atombombemuseet, hollænder-øen og Chinatown.
  • En tur til Kagoshima med vulkanøen Sakurajima og et sprudlende natteliv.

Du får oplevet alle sider af Japan sammen med Boseis to japansklærere, som sætter dig grundigt ind i landets kultur og skikke op til turen.

Sydkorea

Fra Fukuoka sejler vi med færge til Sydkoreas næststørste by, Busan (3,4 millioner indbyggere). Byen byder på night markets, Koreas bedste seafood og bedste strande og meget mere. Her vil vi besøge Haedong Yonggung Temple, et tempel som er bygget på klipper ved havet, Gamcheon culture village med dets farverige huse, og Bupyeong Market som er Busans største og travleste marked, der byder på lækker mad hele døgnet rundt.

Fra Busan vil der være dagsture til:

  • Gyeongju som byder på alt fra buddhistiske farverige templer til traditionelle landsbyer.
  • Suncheon, hvor vi kan se nogle af de bedst bevarede koreanske huse fra 1400-tallet, samt Drama City, en by bygget til koreanske film og dramaer.
  • Jirisan National Park, en af Koreas smukkeste nationalparker.

Der er også mulighed for at tage et lyntog til fra Busan til Sydkoreas hovedstad Seoul. Her kan du opleve alt fra kultur og templer til kpop og shopping. Oplev blandt andet byens paladser og Namsan tower med udsigt ud over byen, spis koreansk fried chicken med øl, og køb dine julegaver i de flot oppyntede shoppingområder.

Højskolens koreansk-lærer er med på turen til at hjælpe dig med at navigere i det spændende land.

Info og priser på rejsen til Japan og Sydkorea i efteråret

På Japanturen i efteråret er vi af sted i cirka to uger i november.

Prisen er cirka kr. 15.000,- og inkluderer fly, hostels, færgeoverfart, togene og rejseforsikring.

Der vil være mere information om turen til Japan og Sydkorea i starten af semesteret.

Har du spørgsmål vedrørende rejsen til Japan og Sydkorea eller højskoleopholdet, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller skriv på [email protected] Du kan også komme forbi højskolen og høre mere.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold