Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Oplev den særlige Telemark stil, når Idrætshøjskolen Bosei tager på skirejse til Hemsedal i Norge

Altid har telemarkstilen fascineret skiglade mennesker både i skianlægget og i off-pisten. Nu har du chancen for at blive en del af Telemarkforums fede fællesskab og samtidig lære denne stil i telemarkens hjemland. Vi rejser til Norge på efterårssemesteret og deltager i Telemarkforums telemark festival.

På skirejsen har du mulighed for at få 2 x 2,5 times undervisning, hvor du lærer den grundlæggende telemarkstil eller du kan udvikle yderligere færdigheder i telemarkskiløb. Derudover kan du deltage i workshops, prøve topture med fæller eller blive præsenteret for muligheden i at starte på uddannelsen som telemarkinstruktør.

Forudsætninger:

Du skal kunne køre på ski. Ikke nødvendigvis i telemarkstil.

På denne tur er dit primære glideredskab telemarkski. Du kan leje disse telemarkski for ca. kr. 1.000,- i shoppen i Hemsedal.

Du må selvfølgelig gerne have dine alpinski eller board med, som du så kan benytte om eftermiddagen på pisterne.

Skituren koster cirka kr. 4.000,- eksklusiv leje af telemarkski. Inklusiv ophold i 12 personers hytter med sauna og ski-in ski-out, helpension – vi laver mad i eget køkken, liftkort, transport, undervisning samt indmeldelse i foreningen Telemarkforum (kr. 200,-).

Har du spørgsmål vedrørende skirejsen til Norge eller højskoleopholdet, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller skriv på info@bosei.dk. Du kan også komme forbi højskolen og høre mere.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold