Oplever du fejl? Send os en e-mail

Oplev den særlige Telemark stil, når Idrætshøjskolen Bosei tager på skirejse til Hemsedal i Norge

Altid har telemarkstilen fascineret skiglade mennesker både i skianlægget og i off-pisten. Nu har du chancen for at blive en del af Telemarkforums fede fællesskab og samtidig lære denne stil i telemarkens hjemland. Vi rejser til Norge på efterårssemesteret og deltager i Telemarkforums telemark festival.

På skirejsen har du mulighed for at få 2 x 2,5 times undervisning, hvor du lærer den grundlæggende telemarkstil eller du kan udvikle yderligere færdigheder i telemarkskiløb. Derudover kan du deltage i workshops, prøve topture med fæller eller blive præsenteret for muligheden i at starte på uddannelsen som telemarkinstruktør.

Forudsætninger:

På denne tur er dit primære glideredskab telemarkski. Du kan leje disse telemarkski for ca. kr. 1.000,- i shoppen i Hemsedal. Du behøver dog ikke, at have prøvet telemarkstilen før for at være med. Vi sørger for at alle niveauer føler sig velkomne.

Du må selvfølgelig gerne have dine alpinski eller board med, som du så kan benytte om eftermiddagen på pisterne.

Skituren koster cirka kr. 4.000,- eksklusiv leje af telemarkski. Inklusiv ophold i 12 personers hytter med sauna og ski-in ski-out, helpension – vi laver mad i eget køkken, liftkort, transport, undervisning samt indmeldelse i foreningen Telemarkforum (kr. 200,-).

Har du spørgsmål vedrørende skirejsen til Norge eller højskoleopholdet, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller skriv på [email protected]. Du kan også komme forbi højskolen og høre mere.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold