Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Calisthenics workout på Boseis nye playground

På calisthenics banen får du rig lejlighed til at lave street workout. Calisthenics er nemlig en del af Idrætshøjskolen Boseis Health and Fitness linje, hvor du udvikler dig både fysisk og mentalt.

Calisthenics er en progressiv træningsform, hvor du benytter din egen kropsvægt til at styrke kroppen. Træningen er meget varieret og derfor udfordrende på en sjov måde.  Undervisning i progressiv styrketræning betyder for dig, at du lærer forskellige øvelser, der træner den samme muskelgruppe. De forskellige øvelser er inddelt i niveauer/sværhedsgrader, så uanset om du er nybegynder eller meget trænet, vil du blive udfordret i en given øvelse. For nogle vil målet være at kunne tage armstrækkere på tæerne, og for andre vil det være at tage 20 armstrækkere på en hånd.

I Calisthenics er der fokus på at træne hele kroppen, og der er som udgangspunkt 6 øvelser, som rammer alle kroppens muskler, for hver øvelse er der 10 niveauer.

Fordi denne street workout tilrettelægges med udgangspunkt i den enkelte, kan alle være med og komme i deres livs form.

Street workout giver dig flere fordele

Calisthenics eller street workout har den fordel, at du træner med egen kropsvægt. Det betyder, at du ikke behøver noget udstyr! –Det er gratis. Du lærer, hvordan du med din egen krop som ”gym” kan træne gratis og hvor som helst i verden. Så er du ude at rejse og har ikke adgang til et fitnesslokale – så kan du stadig træne, og endda meget effektivt.

Calisthenics banen er oplyst

Selv om Boseis playground naturligvis ligger lige ud til skoven, kan du sagtens træne døgnet rundt, idet banen er oplyst. Samtidig har vi placeret træningsprogrammer til calisthenics, så du altid hurtigt kan starte din egen workout, når det passer dig.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold