Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Lær at dykke på højskole

Vi har egen svømmehal. 6 baner af 25 meter og knap 4 meter dyb! Så du virkelig KAN dykke!

På Idrætshøjskolen Bosei kan du vælge dykning som valgfag. 3/4 af jorden er dækket af hav, søer, floder. Havene er klodens mindst udforskede element, og du kan lære at dykke ned i dem, når dykning er på skemaet i den store svømmehal på Bosei.

Du skal vælge dykning på Idrætshøjskolen Bosei fordi:

  • Vi har Danmarks bedste og smukkeste svømmehal – der samtidig er så dyb, at du rent faktisk føler, at du er omgivet af vand
  • Du får aldrig bedre forhold at lære og træne dykning under
  • På Bosei har vi god tid, så du bliver tryg og fortrolig ved at bevæge dig nede i vandet
  • Du bliver undervist af en autoriseret PADI instruktør
  • Du låner naturligvis dykkerudstyr af højskolen ganske gratis

Dykning er for alle!

Dykning er ikke hårdt, og det er et af de fag på Idrætshøjskolen Bosei, hvor du kan restituere og komme dig oven på ugens mange spændende,  fysiske fag. Vandet er 27 grader varmt – altså varmere end i almindelige svømmehaller – så med din lånte dykkerdragt føles vandet behageligt, mens du dykker. Vi afslutter altid med sauna – altså kun hvis du har lyst.

Alle kan lære at dykke. Har du aldrig prøvet det før, vil du opleve roen i vandet og lære dykningens basis teknik i løbet af hverdagen. Du kan også tage et certifikat i weekenderne, som så kræver lidt mere teori og en praktisk prøve. Det er helt op til dig. Er du dykker i forvejen, så kan du vedligeholde dine færdigheder eller træne nye, helt op til divemaster niveau.

Idrætshøjskolen Bosei er det perfekte sted at lære at dykke. Dykning på Bosei foregår på en legende, uforpligtende men dog sikker måde. Vi hygger os samtidig med at snorkeldykningens og scubadykningens (flaskedykning) grundprincipper stille og roligt bliver lært.

På højskolen får du ugentlige timer i teori og praksis i Boseis egen dybe svømmehal, hvor du lærer at begå dig sikkert og smidigt under havoverfladen. Dykkertimerne på højskolen er især for begyndere; men også for dem, som allerede har prøvet kræfter med dykning.

Mere information om dykning på Bosei

Lær at dykke med højskole dykning på Idrætshøjskolen Bosei! Ring til os allerede nu på tlf. 55 90 90 90 eller kom og besøg os!

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold