Oplever du fejl? Send os en e-mail

Rollespil på højskole

Kredser dine egne tanker også om worldbuilding, udvikling af din karakter eller måske værktøjer til dit mastery, så er du kommet til det rigtige sted.

Gamemaster er valgfaget, hvor vi i fællesskab ser nærmere på, hvad der gør os glade for rollespil, og hvad vi kan blive bedre til. Vi taler om systemer, herunder Dungeons and Dragons, Warhammer mm.

Alle typer bordrollespil er velkomne, og du kan være med uanset om du lige er blevet nysgerrig eller måske allerede er erfaren indenfor kulturen.

På højskolen er vi fælles om, hvad vi fokuserer på, og derfor er indholdet defineret efter, hvad vi har lyst til og mod på.

Din Gamemaster, Jeppe Smaug Rasmussen, der igennem flere år har været passioneret omkring disse genrer, har desuden arbejdet som spiltester for Troldspejlet og Barda og selv arrangeret rollespil for både børn og voksne.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold