Oplever du fejl? Send os en e-mail

Julebroderi – udfold din kreativitet

Mindre skærmtid, mere bedste

Har du brug for at lave noget, hvor du ikke skal sidde og stirre ind i en skærm 24/7? Kunne du tænke dig at komme helt ned i gear og alligevel få lidt sved på panden? Så er broderi måske noget for dig.

Julebroderi er et ugentligt valgfag på Bosei, hvor du en gang om ugen samles med Line og de andre elever i en hyggekrog for at brodere din egen julesok. Julebroderi er for både øvede og nybegyndere. Du vælger en sok efter dit niveau, så du får lige præcis tilpas udfordring.

Forløbet starter med en gennemgang af grundteknikkerne, så alle – uanset niveau – er klædt på til at lave deres projekt.

Find din indre bedstemor

Julebroderi er for de kreative, der elsker at skabe ting, og for de nysgerrige, der gerne vil prøve kræfter med et helt nyt medie. Det er ikke et krav at være en gammel dame indeni – men det kan være en fordel.

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold