Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Træklatring, vægklatring og masteklatring på højskole

Hvad enten du er til svimlende højder eller en sej klatreteknisk udfordring så får du chancen når Outdoor linjen klatrer på Bosei.

Idrætshøjskolen Bosei har et godt samarbejde med Næstved Klatreklub (NKK), som vi besøger på deres udendørs tårn. Her er alle sværhedsgrader lige fra begynder til den meget øvede.

I de lyse måneder bruger vi træerne i skoven rundt om skolen, og her har du mulighed for at tage begynderkursus i træklatring fra Dansk Træklatreforening.

Når det bliver koldere og mørkere trækker vi indenfor hos Camp Adventure i Rønnede, hvor du får vægklatrekurserne S1 og S2 fra Dansk Klatreforbund.

Efter et semester på Bosei bliver du altså godt kørende på klatrefronten!

Når vejret tillader det besøger vi Go-High baner hos Camp Adventure, hvor du kan kaste dig ud på Skandinaviens længste svævebane på over 400 meter. Du starter i næsten 20 meters højde, så det er lidt af en oplevelse for de fleste.

Som en lille ekstra aktivitet har vi fået godkendt vores skorsten til maste klatring, så her har du muligheden for at klatre 25 meter lige op i luften. Ses vi på toppen?

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold