Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Cosplay på højskole

Er du ny indenfor cosplay? Drømmer du om at selv at sy et kostume af din yndlingsfigur fra manga, spil eller andet? Så er cosplay på højskolen Bosei et godt sted at starte.

Er du en øvet cosplayer? Er du vant til at sidde med din symaskine til langt ud på natten i dagene op til et con? Så er cosplay på Bosei også det perfekte sted til at få sparring og udfordringer.

Kort sagt, hvis du kan lide cosplay, er der ingen grund til at blive væk.

Bliv klar til Con

Cosplay-holdet på Idrætshøjskolen Bosei bliver håndteret af en erfaren cosplayer. Du vælger dit eget projekt at arbejde på. Du kan allerede nu tænke over, hvilket kostume du kunne tænke dig at lave her på Bosei, så du kan blive klar til con.

Efter du har valgt dit projekt, vil du få råd og vejledning hele vejen igennem i undervisningen, lige fra materialeindkøb til selve produktionen. Du skal være opmærksom på, at du selv skal dække udgifter til materialer.

Begyndere vil få hjælp med at komme i gang fra bunden, og de øvede vil få hjælp til nye udfordringer. Vi lægger mest vægt på sy-delen af cosplay. Andre materialer kan også blive inddraget, hvis det er aktuelt. Hvis der er interesse, kan der også blive muligt at se på andre aspekter indenfor cosplay som make-up, parykker, fotografi og sceneoptræden.

Boseis cosplay-rum

Bosei har et særligt indrettet rum kun til at arbejde med cosplay, hvor symaskiner står klar og venter på at arbejde med dit nye kostume. Du kan altid benytte rummet og maskiner i din fritid på højskolen, hvis du er på cosplay-holdet.

Vi glæder os til at se dig i cosplayrummet på Bosei!

Ja tak! Jeg vil på Bosei!

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold