Oplever du fejl? Send os en e-mail

Lær at tegne din egen manga

Kan du lide at tegne? Kunne du tænke dig at blive bedre til at tegne? Mangategning er et ugentligt valgfag på Bosei, hvor du i tre timer én gang om ugen kan tegne under vejledning af en dygtig, professionel tegnelærer. Manga-undervisningen består blandt andet af:

  • Små tegneøvelser
  • Udvikling af historie
  • Tegneserieprojekter

Mangategning er både for øvede og begyndere. Begyndere vil få al den hjælp, de skal bruge til at blive gode, mens øvede tegnere vil få vejledning og gode råd til at blive endnu bedre til manga-tegning.

Lav en tegneserie

Forløbet starter med, at du udvikler dig igennem små tegneøvelser. Dernæst prøver du nogle mindre tegneprojekter som yonkoma-tegneserier (firepanelshistorier). Til sidst laver du din egen manga-tegneserie.

Find din indre tegneserietegner

Mangategning er både for de kreative, som elsker at tegne, og for de nysgerrige, som elsker manga og tegneseriemediet. Måske er der en stor tegneserietegner gemt i dig. Find ud af det på Bosei.

En del af dit japanske univers!

Det er os med sumodragterne!

Måske har du mødt Bosei, når vi gæster J-popcon eller Asian Culture Festival og laver svedige sumo figths eller hemmelighedsfulde ninja games med de besøgende?! Vi dukker også op på Sakura Festivalen i København og fejrer selv sakura blandt højskolens mange mange japanske kirsebærtræer.

Kort sagt –  Idrætshøjskolen Bosei er en del af dit japanske univers!

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold