Oplever du fejl? Send os en e-mail

Lær massage på idrætshøjskole

Få god praktisk viden med dig, hvis du vil studere videre indenfor idræt, anden velvære eller blot ønsker at kunne hjælpe andre i dagligdagen.

I valgfaget massage underviser Christian i forskellige basis massageteknikker, der vil være fokus på at indlære korrekte teknikker, for at blive god til at massere såvel ben, ryg og arme.

På en idrætshøjskole, hvor mange træner flere dage om ugen, kan det være godt at lære at kunne give en god massage for at afhjælpe ømhed.

Massagen foregår med Christians supervision i vores særligt indrettede massagerum, hvor vi har 8 massagebrikse, olie, håndklæder mv. til rådighed. Der bliver naturligvis fokuseret på og introduceret til ordentlig afdækning, så alle kan føle sig trygge, specielt hvis man er blufærdig.

Undervisningen vil være delt op i to dele, hvor du både giver massage og modtager af din massagepartner, så I begge lærer at give massage – men samtidig også kan nyde den selv.

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold