Oplever du fejl? Send os en e-mail

Byg dine egne miniaturer på højskole

Miniature modellering på højskole er tiltænkt dig, der gerne vil udvide dit terræn til bordrollespil, wargames eller bare godt kan lide ting i en lille målestok.

I valgfaget Miniature modellering arbejder vi selvsagt med diverse byggeprojekter i en lille skala. Selvom valgfaget primært er tiltænkt små figurer og deres omgivelser, er der plads til dine egne projekter.

Vi arbejder hovedsageligt i XPS skum, og har flere Proxxon maskiner til rådighed. Derudover bruger vi også materialer fra hverdagen, såsom ispinde og pap. Indimellem går vi lige udenfor døren – i naturen – og ser hvad vi kan finde dér for at gøre vores arbejde mere realistisk.

I valgfaget, er der yderligereen del fokus på, at blive bedre til at male – både figurer og terræn.

Underviseren, Jeppe Smaug Rasmussen, der igennem flere år har været passioneret omkring disse genrer, har desuden arbejdet som spiltester for Troldspejlet og Barda og selv stor erfaring i miniature modellering.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold