Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bliv klogere på dig selv og andre

Kunne du godt tænke dig at lære mere om dig selv og om andre? Lær hvordan vi kan bruge hinandens forskelligheder i dagligdagen!

I valgfaget Who are you kigger vi på vores personligheder og værdier. Vi tager forskellige personlighedstests, og diskuterer hvad de kan hjælpe os med. De tests, vi tager, kan være alt fra sjove tests såsom hvilket Hogwarts hus, vi hører til, til de mere seriøse tests som the Big Five og MBTI.

Vi kigger på teorien bag nogle af de store personlighedstests, som du måske vil møde i dit senere jobliv, og ser om vi kan bruge vores resultater til at lære mere om os selv og andre igennem sjove øvelser og dialoger med hinanden.

Undervisningen er en blanding af:

  • Testtagning – både de sjove og de mere seriøse
  • Refleksion over forskellige emner og spørgsmål
  • Snak i mindre grupper
  • Snakke og diskussioner i større grupper
  • Teambuilding øvelser
  • Tanker og ideer man kan tage med sig videre

Man møder rigtig mange forskellige mennesker på et højskoleophold, og det er netop i mødet med andre mennesker, at vi bliver klogere – ikke mindst på os selv – men også på andre! Vi finder måske ud af, hvorfor vi kommer rigtig godt ud af det med nogle, men også hvordan vi kan arbejde på, at blive bedre til at forstå folk der er anderledes end os selv. Alt dette kan vi bruge til at få skabt nogle endnu federe oplevelser – både her og nu men også senere i livet.

Who are you er for alle der kunne tænke sig at lære mere om mennesker, vores uundværlige evner og hvordan vi interagerer med hinanden.

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold