Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskolen Bosei genåbner

Puliceret af Carsten Petersen | D. 28. maj 2020 | I

Nu har vi endelig fået lov til at åbne højskolen op igen! 27. maj genså vi vores højskoleelever!

Selvom eleverne er bedt om at møde ind med negativ testresultat for virus, så er der selvfølgelig nogle nye regler, som vi alle skal forholde os til for at lave den bedst mulige højskole for os alle sammen. Derfor har medarbejderne lavet en stor genåbningsplan i forhold til undervisning, rengøring, spisning og socialt samvær. Herunder sørges der for, at besøg i Præstø by og det øvrige lokalområde begrænses mest muligt.

Vi forventer således også at kunne afholde vores forskellige sommerkurser – igen med de restriktioner, som måtte være/blive gældende i de enkelte uger. I slutningen af uge 23 udsendes info til tilmeldte kursister på de korte ugekurser.

Hele personalet er klar til at give den fuld gas, og det er vi sikre på, at vores højskoleelever og kommende kursister også er.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold