Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskolen Bosei søger køkkenassistance til vores sommerkurser

Puliceret af Carsten Petersen | D. 20. juni 2022 | I

Kan du undgå at spilde; men samtidig holde madgryderne i kog, når vi afholder sommerkurser i ugerne 27-31? Idrætshøjskolen Bosei søger assistance i køkkenet!

Du vil blive en del af et sprudlende team af dygtige og fleksible køkkenmedarbejdere; men vi forventer, at du også selv kan arbejde selvstændigt i dele af perioden.

Stillingen svarer til en 37 timers fuldtidsstilling. I hver af de 5 forskellige kursusuger serveres der 3 måltider + det løse. Du skal derfor også kunne være dén, der varetager fx aftenbuffetten. Der vil naturligvis være mulighed for at flexe med den øvrige arbejdstid. Vi hører dog også gerne fra dig, hvis du blot kan bestride jobbet i enkelte af ugerne 27, 28, 29, 30 og 31!

Vi forstiller os, at du er:

  • udlært kok, cater, økonoma, køkkenassistent eller tilsvarende
  • god til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og have mange bolde i luften
  • udadvendt, fuld af godt humør og god energi
  • fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
  • en kreativ teamplayer

Om Idrætshøjskolen Bosei:

Skolen ligger i naturskønne omgivelser ved Præstø og har japanske rødder. Navnet Bosei betyder ’at stræbe efter stjernerne’. Det prøver vi at leve op til hver eneste dag og håber også, du kan se dig selv som del af det team, der åbent og helhjertet strækker sig rigtig langt for at give elever, kursister og kolleger en uforglemmelig tid på Bosei – også med den gode mad. Vi har en åben lederstil og værdsætter godt humør og engagement i vores uformelle arbejdsmiljø.

I sommerugerne har vi højskolen fyldt af glade kursister i alle aldre, der nyder det store fællesskab, det alsidige indhold og ikke mindst maden!

Normalt er vi en højskole for mere end 100 unge mennesker, og er samtidig et kursuscenter for virksomheder og foreninger med bygningsfaciliteter op til 250 sovepladser, undervisningslokaler, storkøkken, haller og svømmehal samt tilhørende udearealer med boldbaner og egen køkkenhave med gartner – som ud over til eget brug også leverer grønt til to lokale restauranter. Vi har en målsætning om øget grøn omstilling også i vores drift.

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet så send din ansøgning med diverse relevante papairer til forstander Kenneth Retslov. Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan også rettes til Kenneth på 30262272.

Ansøgningsfrist: 

Vi vil løbende indkalde til samtale, så send din ansøgning snarest mulig. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold