Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskolen Bosei søger kok

Puliceret af Carsten Petersen | D. 3. marts 2023 | I

Idrætshøjskolen Bosei søger ny kok med tiltrædelse snarest muligt

På Idrætshøjskolen Bosei søger vi en dygtig kok med stor køkkenerfaring til vores dynamiske køkken. Du vil her blive en del af et sprudlende team af 5 dygtige og fleksible medarbejdere.

Vi forstiller os, at du er:

  • udlært kok eller tilsvarende
  • en madkunstner, der elsker at lave spændende mad
  • god til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og have mange bolde i luften
  • udadvendt, fuld af godt humør og god energi
  • fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
  • en kreativ teamplayer

Om Idrætshøjskolen Bosei:

Skolen ligger i naturskønne omgivelser ved Præstø og har japanske rødder. Navnet Bosei betyder ’at stræbe efter stjernerne’. Det prøver vi at leve op til hver eneste dag og håber også, du kan se dig selv som del af det team, der åbent og helhjertet strækker sig rigtig langt for at give elever, kursister og kolleger den bedste oplevelse hver dag – også med den gode mad.

Vi er en højskole forca. 90-100 unge mennesker, og driver samtidig udlejning for virksomheder og foreninger med bygningsfaciliteter op til 250 sovepladser, undervisningslokaler, storkøkken, haller og svømmehal samt tilhørende udearealer med boldbaner og egen køkkenhave med gartner – som ud over til eget brug også leverer grønt til to lokale restauranter. Vi har en målsætning om øget grøn omstilling også i vores drift.

Vi tilbyder indgåelse i en vagtplan 7 dage om ugen – dog med begrænset aften- og weekendarbejde. Ansættelse snarest muligt. Løn ud fra kvalifikationer.

Du vil være en del af højskolen og kan bl.a. nyde godt af en favorabel madordning, adgang til sportsfaciliteter som fitnesscenter og svømmehal.

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet så send din ansøgning med diverse relevante papairer via linket til annoncen på Jobindex.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til køkkenchef Pia Prehn på 51326526.

Ansøgningsfrist: 

Bemærk at vi vurderer ansøgninger løbende, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold