Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskolen Bosei søger ny drifts- & teknisk serviceleder

Puliceret af Carsten Petersen | D. 5. marts 2021 | I

Idrætshøjskolen Bosei søger en ny drifts- & teknisk serviceleder til besættelse af en fuldtidsstilling pr. 1. maj 2021.

Så ser du dig selv som en dygtig, faglig, positiv og kompetent person med lederegenskaber og et varmt og brændende hjerte for at videreudvikle en i forvejen dynamisk arbejdsplads – med højt og disciplineret fokus på den daglige drift sammen med et dygtigt team af medarbejdere; så er det helt sikkert dig, vi skal bruge.

Om Idrætshøjskolen Bosei:

Skolen ligger i naturskønne omgivelser ved Præstø og har japanske rødder. Navnet Bosei betyder ’at stræbe efter stjernerne’. Det prøver vi at leve op til hver eneste dag og håber også, du kan se dig selv som del af det team, der åbent og helhjertet strækker sig rigtig langt for at give elever, kursister og kolleger en uforglemmelig tid på Bosei. Vi har en åben lederstil og værdsætter godt humør og engagement i vores uformelle arbejdsmiljø.

Vi er en højskole for mere end 100 unge mennesker, og er samtidig et kursuscenter for virksomheder og foreninger med bygningsfaciliteter op til 250 sovepladser, undervisningslokaler, storkøkken, haller og svømmehal samt tilhørende udearealer med boldbaner, haver og gartneri. Vi har en målsætning om øget grøn omstilling også i vores drift.

Vi tilbyder store muligheder for faglige udfordringer og personlig udvikling, Hvor du sikkert kan gøre brug af din håndværksmæssige uddannelse og/eller din generelle brede håndværksmæssige indsigt.

Med din erfaring som byggeleder, projektleder eller lignende får du i høj grad indflydelse på eget arbejde og arbejdstid samt indflydelse på skolens daglige drift, hvor du også selv går forrest i udførelsen eller instruktionen af det praktiske arbejde, når det kræves.

Du vil være en del af højskolen og kan bl.a. nyde godt af en favorabel madordning, adgang til sportsfaciliteter som fitnesscenter og svømmehal.

Vi forventer desuden, at du:

  • Er effektiv og systematisk – også indenfor styresystemer, alarmer etc.
  • Er fleksibel i forhold til at kunne træde til ved akutte driftsforstyrrelser.
  • Kan føre en konstruktiv dialog ud af huset – eksempelvis søge tilladelser hos kommune, brandmyndigheder samt indhente tilbud hos diverse håndværksmestre.
  • Har en fornuftig indsigt i økonomi; da du er budgetansvarlig.
  • Besidde en naturlig iværksætterlyst.

Du kommer til at lede og fordele arbejdet for vores pedeller og er i dagligt tæt samarbejde med højskolens teknisk-administrative personale samt skolens lærere og forstander.

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet så send din ansøgning via linket til annoncen på Jobindex.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt skolens forstander Kenneth Retslov på 30 26 22 72.

Ansøgningsfrist: den 24. marts 2021.
Bemærk at vi vurderer ansøgninger løbende, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold