Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskolen Bosei søger ny køkkenleder

Puliceret af Carsten Petersen | D. 20. oktober 2021 | I

Idrætshøjskolen Bosei søger en ny køkkenleder til besættelse af en fuldtidsstilling pr. 1. januar 2022.

Så ser du dig selv som en dygtig, faglig, positiv og kompetent person med lederegenskaber og et varmt og brændende hjerte for at videreudvikle en i forvejen dynamisk arbejdsplads – med højt og disciplineret fokus på den daglige drift sammen med et dygtigt team af medarbejdere; så er det helt sikkert dig, vi skal bruge.

Om Idrætshøjskolen Bosei:

Skolen ligger i naturskønne omgivelser ved Præstø og har japanske rødder. Navnet Bosei betyder ’at stræbe efter stjernerne’. Det prøver vi at leve op til hver eneste dag og håber også, du kan se dig selv som del af det team, der åbent og helhjertet strækker sig rigtig langt for at give elever, kursister og kolleger en uforglemmelig tid på Bosei. Vi har en åben lederstil og værdsætter godt humør og engagement i vores uformelle arbejdsmiljø.

Idrætshøjskolen Bosei er en levende højskole i et ungt miljø med mere end 100 unge mennesker, og er samtidig et kursuscenter for virksomheder og foreninger med bygningsfaciliteter op til 250 sovepladser, undervisningslokaler, storkøkken, haller og svømmehal samt tilhørende udearealer med boldbaner, haver og gartneri.

Vi har en målsætning om øget grøn omstilling også i vores drift, og ønsker derfor et højt fokus på det grønne, bæredygtige køkken – med grønt fra vores eget gartneri, som også leverer grøntsager til to lokale restauranter.

Vi tilbyder store muligheder for faglige udfordringer og personlig udvikling og med din erfaring som køkkenleder får du i høj grad indflydelse på eget arbejde og arbejdstid samt indflydelse på skolens daglige drift.

Du kommer til at lede og fordele arbejdet på en inddragende måde, så du og dit sprudlende køkkenteam hele tiden sammen kan udvikle sig. Du kommer til at stå for- og indgå i en 7-dages vagtplan, dog med begrænset aften- og weekendarbejde, og er i dagligt tæt samarbejde med højskolens teknisk-administrative personale samt skolens lærere og forstander.

Samtidig vil du være en naturlig del af højskolen og kan bl.a. nyde godt af fri adgang til skolens aktiver som fx sportsfaciliteter, fitnesscenter og svømmehal etc.

Vi forventer desuden, at du:

  • er god til at tage ansvar, planlægge og have mange bolde i luften
  • er udlært kok eller tilsvarende
  • er en kreativ teamplayer som vil gå forrest i bestræbelsen på at udvikle vores køkken
  • er en person med blik for- og gerne erfaring med det grønne køkken
  • er udadvendt, fuld af godt humør og god energi

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet så send din ansøgning via linket til annoncen på Jobindex.

Ansættelse pr. 1/1-2022. Løn ud fra kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt skolens forstander Kenneth Retslov på 30 26 22 72.

Ansøgningsfrist: den 21. november 2021.
Bemærk at vi vurderer ansøgninger løbende, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold