Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskolen Bosei søger ny SoMe assistent

Puliceret af Carsten Petersen | D. 11. maj 2022 | I

Vil du være med til at fortsætte vores udvikling på de sociale medier? Tiltrædelse senest 1. august 2022.

Med reference til marketingchefen skal du booste produktionen af content i form af video, billeder og tekst til vores forskellige målgrupper på nuværende digitale platforme såsom Facebook, Instagram, TikTok, Youtube, LinkedIn samt udvide vores billedbank til web og print.

Du er en ninja til at skabe indhold, der følger skiftende trends og formater. Om du har en uddannelse indenfor filmproduktion, kommunikation eller markedsføring er det ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med sælgende budskaber overfor en målgruppe af unge, der konstant bombarderes med ’støj’.

Vi forventer, at du behersker dansk og engelsk på skriftligt højt niveau. Brug af kamera, gimbal og drone samt forståelse af vigtigheden i at kunne behandle dit råmateriale i video- og billedprogrammer for at få det maksimale output er kun en fordel. Fortæl os gerne, hvis du har endnu mere at byde på!?

Du har formentlig interesse for idræt og er ikke bleg for især at få andre unge mennesker i tale. Det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel, bidrage med din egen viden og mavefornemmelse og ikke mindst klar til at få højskolelivet ud over rampen!

At du kan se dig selv i et dynamisk miljø, hvor deadlines og prioritering af mange opgaver kan ændre sig efter behov, er nødvendigt. Derfor søger vi en person, der selvstændigt kan ’fange nuet’ i højskolelivet samt i samarbejde med kollegaer udvikle og eksekvere egne idéer udover de faste opgaver.

Hvem er vi:

Idrætshøjskolen Bosei er en dansk idrætshøjskole med et japansk twist! Vi tilbyder fagtemaer indenfor: Health & Fitness, Kampsport, Friluftsliv, Vandsport, Boldspil, Esport, Politi, Japansk & Koreansk.

Højskole er for 18+ og vores elever er typisk 18-24 år og kommer fra hele verden. Vi afholder også ugekurser, driver et konferencecenter for sportsklubber og virksomheder samt udlejer vores store svømmehal til offentlig svømning. Alle segmenter bliver en del af dit arbejdsområde.

Som idrætshøjskole bidrager vi til unges viden og fremtidige muligheder og søger derfor endnu en medarbejder til at forsætte vores ’stræben efter stjernerne’. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, som primært være på hverdage. Aften- og weekendopgaver vil forekomme lejlighedsvis. Samt nogle ugers rejseaktivitet.

Om muligt søger vi kandidater, der kan opholde sig på højskolen i kortere perioder ad gangen eller som bor i nærområdet. Dette for at kandidaten kan få det bedste indtryk af højskolelivet/produktet og let være til stede, når ’tingene’ sker! Som en del af lønpakken indgår favorabel madordning samt fri brug af vores fitnesscenter og svømmehal.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt – gerne som video – samt cv. til marketingchef Carsten Petersen, Spørgsmål til stillingen rettes også hertil gerne på 25403187.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold