Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskolen Bosei søger rengøringsassistent

Puliceret af Carsten Petersen | D. 8. september 2023 | I

Idrætshøjskolen Bosei søger rengøringsassistent – med start 1. november eller tidligere.

Da en af vores gode rengøringsassistenter stopper hos os, har vi brug for en ny medarbejder med start pr. 1. november, eventuelt tidligere. Der er tale om en stilling på 28 timer til rengøring rundt på hele højskolen. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet fra kl. 05.30 til kl.13.30 i hverdage, men der kan være kortere eller længere arbejdsdage alt afhængige af aktiviteten på højskolen og der kan ligeledes være behov for rengøring i enkelte weekender.

Det er vigtigt for os, at du har Serviceuddannelsen eller har tilsvarende niveau, og at du kan arbejde selvstændigt. Du vil indgå i et rengøringsteam med 2-3 kollegaer.

Om Idrætshøjskolen Bosei:

Idrætshøjskolen ligger i naturskønne omgivelser ved Præstø og har japanske rødder. Navnet Bosei betyder ’at stræbe efter stjernerne’. Det prøver vi at leve op til hver eneste dag og håber også, du kan se dig selv som del af det team, der åbent og helhjertet strækker sig rigtig langt for at give elever, kursister og kolleger en uforglemmelig tid på Bosei. Vi har en åben lederstil og værdsætter godt humør og engagement i vores uformelle arbejdsmiljø.

Vi er en højskole for ca. 90-100 unge mennesker, og er samtidig et kursuscenter for virksomheder og foreninger med bygningsfaciliteter op til 250 sovepladser, undervisningslokaler, storkøkken, haller og svømmehal samt tilhørende udearealer med boldbaner, haver og gartneri. Vi har en målsætning om øget grøn omstilling også i vores drift.

Vi tilbyder fastansættelse med pensionsordning, 6. ferieuge inklusiv 1,5% i ferietillæg. Vi tilbyder frokostordning, en hyggelig tone, kollegaer der gerne vil og glædes ved at komme på arbejde samt mulighed for at benytte alle vores skønne faciliteter.

Du vil være en del af højskolen og kan bl.a. nyde godt af en favorabel madordning, adgang til sportsfaciliteter som fitnesscenter og svømmehal.

Ansøgning:

Du bedes maile din ansøgning med diverse relevante papirer til Drifts- & Serviceleder Martin Mundus.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen, som også findes på Jobnet, kan også rettes til Martin Mundus på mail eller 55 90 90 62.

Ansøgningsfrist: 
Vi vil løbende indkalde til samtale, så send din ansøgning snarest mulig. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold