Oplever du fejl? Send os en e-mail

Retningslinjer ifm Covid-19 og for at gæste Idrætshøjskolen Bosei

Vi har samlet en række informationer omkring højskolens håndtering af covid-19 restriktioner i både forhold til vores konferencekunder, højskoleelever, medarbejdere og gæster.

Vi vil med denne skrivelse gerne synliggøre de forholdsregler, som vi på Idrætshøjskolen Bosei har iværksat og håndterer på daglig basis for at vi alle – såvel gæster, højskoleelever og medarbejdere – kan føle os mest trygge i denne tid.
Vi må konstatere at der ER Corona-virus i det danske land og at de forholdsregler som vi alle må indordne os under, ikke er i overensstemmelse med vores normale dagligdag og drift af hverken højskole eller som kursus/konferencecenter. Det er rigtig ærgerligt, men vi tilstræber at vi ved fælles hjælp kan mindste risikoen for smitterisikoen væsentlig. Derfor er det også meget vigtigt, at disse retningslinjer bliver videreformidlet til dine medkursister, da det er et fælles ansvar. Og jo bedre alle er informeret og klar på set-up’et, desto bedre en oplevelse giver opholdet. Skulle disse forholdsregler ikke stemme overens med de forholdsregler, som I som virksomhed eller forening, kan/må være hos os på, så kontakt os, så vi kan finde en løsning.

Overordnet
– At meddele os forud for jeres ophold, hvordan i definerer jer som gruppe (er i en fast gruppe fra samme adresse eller en samling fra forskellige instanser)
Baseret herpå kan vi henstille til at gæster er ny-testet inden ankomst til vores skole.
– Udviser man symptomer, føler sig sløj/utilpas eller på anden vis er i tvivl om sin helbredsmæssige situation, møder man ikke op på skolen.
– Vurderes man at være i risikogruppen, henstiller vi til at man ikke møder op, og vi vil se frem til at byde velkommen ved snarlig anden lejlighed.
– at udvise samme konduite til at passe på hinanden og heraf følge de retningslinjer, som i benytter i jeres dagligdag.

Rengøring / Værnemidler / Hygiejne
Vi har tilpasset lokaler m.v. således at vi på bedst mulig vis kan efterkomme rengøringskravene. Det betyder at der kan være lokaler eller værelser, der ikke fremstår lidt bare. Så snart forholdene ændrer sig, skal vi nok skrue op for hyggen igen.

Rengøring: Der er iværksat ekstra rengøring, især i bade/toiletrum. Der er i alle lokaler og på alle bade/toiletrum opsat en rød spray flaske med desinfektionsmiddel – dette benyttes ved at spraye på en klud/serviet og aftørre alle berørte flader (der må ikke sprayes direkte på fladen, da det efterlader mærker) For alle rum gælder at alle flader skal aftørres ved ankomst til lokalet og igen når det forlades. Alt udstyr skal ligeledes aftørres (bolde, redskaber, stænger/vægte/bænke etc i Fitness, diverse svømme/flydeudstyr etc.)

Rengøring af udstyr i budosal: 
Efter brug samles det i en pose med angivelse af brugsdato. Højskolens undervisere i kampsport sikrer herefter korrekt håndtering af udstyret.

Håndsprit: Der står flasker med pumpe eller spray i alle lokaler og rundt omkring på skolen.

Håndvask: Der er håndvaske på alle etager og toiletter/baderum. Der er opsat 3 ekstra vaske i spisesalen.

Mundbind: Der er pt ikke krav om mundbind. Såfremt der sker ændring i retningslinjer fra gældende myndigheder, vil dette dog kunne iværksættes uden videre.
Information

Plakater:
Plakat fra sundhedsministeriet hænger på alle toiletter, baderum og rundt om på gange og i lokaler. Der kan endvidere være interne opslag om ”Sådan passer vi på hinanden”.

Højskoleelever:
Vores elever følger gældende retningslinjer for hvordan de må agere og færdes i deres dagligdag. De er informeret om at der kommer gæster i huset og de skal holde afstand samt generelt følge retningslinjer for hvordan man færdes i det offentlige rum.

Medarbejdere:
Skolens medarbejderstab følger retningslinjer indenfor drift af højskoler. Derfor gælder også her retningslinjer for at færdes i det offentlige rum.

Andre gæster:
Der kan være andre gæster i huset. Alle modtager denne skrivelse og retningslinjerne vil blive gennemgået ved ankomst. Der kan gælde andre forholdsregler for øvrige gæstegrupper end din/jeres – dette baseret på deres gruppesammensætning, gruppedefinering samt deres interne forholdsregler. Fælles for alle gælder retningslinjer for at færdes i det offentlige rum.

Afstand:
Som udgangspunkt defineres hver gæstegruppe som én enhed medmindre vi bliver oplyst andet.

Vi henviser til at de almindelig gældende retningslinjer:
• Hold 1m afstand og undgå/begrænse fysisk kontakt
• Vask og sprit hænder ofte
• Nys og host i ærmet

Der vil foreligge en klar plan/program/oversigt ved ankomst– herunder også hvis der er specifikke gange eller lokaler, som skal/ikke kan benyttes el.a. Overhold disse anvisninger og vis hensyn.

Vi følger de retningslinjer, som foreligger fra følgende instanser

Sundhedsstyrelsen indenfor områderne højskole, hotel/restauration samt campingpladser
DIF
Politet

Vi justerer og adviserer løbende. Og derfor kan dette skriv være svært at være helt præcis på. Det er tiltænkt som en opsamling/guidelines for et ”øjebliksbillede”. På baggrund af ovenstående kan der være tidspunkter, som vi må ændre/justerer undervejs, lokaler som vi må lukke af, aktiviteter vi må aflyse m.v. Det er dybt beklageligt, men vi håber på din og dine kursister forståelse omkring det fælles ansvar at passe på hinanden. Vi kan ikke opsætte garantier, men hver især gøres vores.

VI håber at vi med denne skrivelse dels har fået synliggjort de retningslinjer og forholdsregler, som vi har iværksat for at skabe en mere tryg oplevelse hos os, og glæder os til at byde velkommen.

For yderligere information må du endelig kontakte os.

På forhånd tusind tak for jeres forståelse og medvirken. Det betyder alverden for os.

Med venlig hilsen
Kenneth Retslov
Forstander
august 2020

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold