Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bosei Madklub

Madkurser med undervisning i vores skolekøkken og efterfølgende fællesspisning. Nye kurser sættes op løbende.

“Klimavenlig mad for hele familien”

Dette kursus tager udgangspunkt i brugen af danske sæsonvarer. Vi kigger til den nye kostpyramide og laver mad, som tager højde for hele familien, klimaet og pengepungen.

Mandag d. 30/3 klokken 17.00-20.00

 

“Mandemad”

Et kursus kun for mænd, som Charlotte tidligere har afholdt i mange sæsoner med stor succes på aftenskole. Her hygges der uformelt, laves to retter god mad og spises – evt. med et glas god vin til at skylle ned med.

Torsdag 2/4 klokken 17.30-20.30

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på dette kursus, blot en lyst til at lave mad og spise sammen med andre

 

Om underviseren:

Charlotte Hegelund har en bred viden indenfor kost og ernæring, som er bygget på mere end 40 års erfaring som økonoma fra både den offentlige og private sektor, hvor hun har arbejdet i storkøkkener, kantiner og med catering. Dertil kommer 25 års erfaring som underviser bl.a. i ungdoms- og aftenskole-regi.

Charlotte er mormor til et sæt tvillinger på 12 år med hvem hun ofte går i køkkenet. Hun har et væld af kogebøger og opskrifter, og lader sig derudover inspirere af diverse mad- og bage- programmer i fjernsynet.

Ja tak! Jeg vil gerne deltage

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

Vi tilbyder en højskolesnak, hvor du telefonisk eller ved fremmøde kan høre om dine muligheder under opholdet og få svar på spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Højskolesnakken er dog helt uforpligtende.

Book din personlige højskolesnak lige her. Vi glæder os til at tale med dig!

Book en højskolesnak Tilmeld dig et ophold