Oplever du fejl? Send os en e-mail

Sommer Dance Camp for Teens (piger) by ElStudio på Idrætshøjskolen Bosei

Uge 31: 31. juli - 6. august: Sommer Dance Camp for Teens (piger) mellem 10-15 år.

Denne Camp er for teens (piger), men vi har også en for unge og voksne samme uge dernede. Så det vil sige din mor eller andre, samme uge kan danse samtidig med dig, hvis de har lyst. Du kan bo på værelse med hende eller med nogle af de andre teens deltager, det helt op til dig.

Den for unge og voksne kan man læse om herog se en video, det nogenlunde det samme som vil ske på denne camp for teens, men vi delt op og der er ingen alkohol til festerne for teens. Campen for teens er også billigere end den for de voksne.

På campen kan du dagligt vælge mellem en masse forskellige workshops blandt: Dancehall, Reggaetón, Hip Hop, K-Pop, DanceMix, Jazz Ballet, Moderne Dans, Afrobeat mm.

Vi har også yoga og udstrækning, og for dem som har lyst, er der også mulighed for at spille lidt volleyball eller andet sport. På idrætshøjskolen er der en svømmehal og træningscenter som alle kan benytte.

Selve idrætshøjskolen ligger tæt på Præstø by, hvor der også er en lille skøn strand. Fra København derned, tager det kun 1 time i bil, og det er også nemt at komme frem med offentlig transport.

Såfremt du har spørgsmål til campen, kan du skrive til Elstudio her eller ringe på 20987477

På denne camp er alle velkommen både begyndere, let øvede og øvede

UGE 31 - DANCE CAMP FOR TEENS MELLEM 10-15 ÅR

Hvad du kan forvente

Elsker du at danse til lækre rytmer i en skøn og afslappet atmosfære, hvor du kan møde nye venner, som deler de samme interesser, så er denne camp lige noget for dig. Der vil være 5 times undervisning dagligt (hvor du kan til og fra vælge lige som det passer dig) og om aften vil der være hygge og dans.

Fritiden ind i mellem kan bruges på at tage til stranden, gå på shoppingtur i Præstø, en tur i skoven eller et besøg hos vores massør, som er tilknyttet campen.

På denne camp er alle velkommen både begyndere, let øvede og øvede. Der vil være niveaudelt undervisning, så alle får en skøn oplevelse. Fredag aften holder vi en stor afslutningsfest, hvor venner og jeres bekendte udefra også er velkommen.

På campen tager vi højde for myndigheders restriktioner og vejledninger, vi kender endnu ikke reglerne for sommeren i forhold til højskoler, nu er alt jo åbent, men sidste år krævede det coronapas for at deltage på en højskole.

Prisen er kr. 3.000,- for en uge, på dobbeltværelse alt inklusiv. Prisen stiger til kr. 3.400,- efter 1. maj 2022.

Hver dag er der en lækker buffet 3 gange dagligt, hvor der også er vegansk og vegetarisk mad, for dem som vil have ekstra meget grønt.

Tilmelding

Priser med ophold:

Camp med ophold og med fuld forplejning, undervisning m.m. (fra d. 31. juli – 6. august) 

Pris inden d. 1. maj

Dobbeltværelse: kr.: 3.000,-

Pris efter d. 1. maj

Dobbeltværelse: kr.: 3.400,-

Prisen inkluderer al undervisning, morgenmad, formiddag saft og frugt, frokost, eftermiddags the og kage, aftensmad, samt festmiddag den sidste aften.

 

Tilmelding:

Når du har betalt for kursus og ophold via linket, så er du tilmeldt.

Al korrespondance vedrørende selve kurset, indhold mm. sker ved henvendelse til arrangøren ElStudio på [email protected].

Afbudsregler:

I tilfælde af afbud gælder følgende regler: Som udgangspunkt er det en bindende tilmelding, men ved afbud senest d. 1. maj kræves 600 kr. i administrationsgebyr. Ved afbud senest 2 måneder før afholdelse opkræves 50% af det fulde beløb. Melder du/I afbud senere end dette, er der ikke mulighed for refundering. Ved sygdom o.l. henviser vi til afbestillingsforsikringer mm.

OBS! Hvis det er os og højskolen som må aflyse, på grund af myndigheders udmelding og nedlukning, får man 100% af beløbet retur, minus gebyr ved forsendelse til udlandet.

Ankomst

Danse Camp 31. juli – 6. august

Ankomst: Søndag d. 31. juli mellem kl. 17.00 til 19.00

Afrejse

Danse Camp 31. juli – 6. august

Tjek ud: Lørdag d. 6. august kl. 11.00.

Vi glæder os til at møde Jer

Har du spørgsmål? Tilmeld mig nu