Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Suikido Forårs Renselseskursus

Påskedagene 29. - 31. marts 2018

3 dages retræte i skoven, hvor du bliver ført ind i Suikido’s principper for balanceret og naturlig renselse igennem en synergi af Suikido Yogisk Bevægelse, Suikido Tai Chi, Suikido Kropsbalancering, sauna bade, hud hygiejne, frisk skovluft, urte-formularer og 100% økologisk plantebaseret kost.

Suikido betyder “Den Flydende Livskrafts Vej” 水気道. SE & LÆS mere om Suikido.

Uddannelseskursus i balanceret renselse

Vi har sammensat et 3 dages renselseskursus hvori yogisk bevægelse, kropsbalancering, kost, urter og sauna bade i synergi skaber et renselses- og vitaliseringsforløb, der på optimal og balanceret vis befordrer afgiftning, afspænding og re-vitalisering af kroppen som et hele.

Kurset er et 3 dages retræte i skoven, en balanceret renselsesproces samt en indførelse i principper for naturlig harmonisk renselse og optimering.

Kursus program

Renselseskurset består af:

 • Suikido Yogisk Flow
 • Suikido Tai Chi
 • Suikido Kropsbalancering
 • Sauna Bade & Hud hygiejne
 • Renselsesprotokoller
 • Suikido Plantebaseret Renselseskost
 • Uddannelsesforum
 • Natur, skov & frisk luft

Kurset starter skærtorsdag den 29. marts med ankomst kl. 9:00 og afrundes kl. 19:00 påskelørdag den 31. marts.

En typisk dag på kurset:

07:30 Renselsesprotokol 1

08:30 Morgen te og frugt

09:30 Suikido Øvelser

Renselsesprotokol 2

12:00 Frokost

14:00 Undervisningsforum

Renselsesprotokol 3

16:00 Suikido Kropsbalancering

18:00 Aftensmad

19:30 Sauna Tema

21:00 Renselsesprotokol 4

21:30 Aften te

For fyldestgørende skema for kurset skriv til Anette Munch på contact@suikido.com

Suikido Yoga

Suikido Yogisk Flow Art er et originalt dynamisk yogisk bevægelsessystem der kombinerer oprindelig visdom fra kampkunst, yoga, tai chi og dans med cutting-edge trænings- og bevægelsesvidenskab.

I Suikido arbejder vi med universelle bevægeprincipper og kvaliteter som de relaterer til mennesket-i-bevægelse.

Kendetegnende for Suikido er cirkler, spiraler, rotationer, sammenfoldelse, udfoldelse, pulsering, kropsbølger og organisk flydende bevægelse.

Træningen opbygges systematisk gennem forskellige bevægelsessekvenser, der progressivt udfolder sig i form, omfang og kompleksitet. Serier udføres i et flow, hvori den ene bevægelse naturligt forbinder sig og leder til den næste. Der arbejdes alsidigt med liggende, siddende, stående og bevægende øvelser.

Suikido øvelserne støtter renselsesprocessen ved naturlig fordybelse af åndedræt, smidiggørelse kropsvæv og forøget blodgennemstrømning.

Suikido Kropsbalancering

I Suikido kropsbalancering arbejder vi sammen 2 og 2 med simple øvelser og teknikker til at afspænde og balancere bindevæv, muskulatur, led og nervesystem.

Kropsbalanceringen fordyber renselsesprocessen via den vævsterapeutisk effekt som åbner og løsner fastlåste områder i kroppen for herigennem lettere at kunne frigive akkumulerede affaldsstoffer.

Suikido Tai Chi - Sui Qi Gong

Suikido energipraksis er strækkende og forlængende øvelser der udspringer fra kroppens midten. Øvelserne befordrer helhedskoordination, kinæstetisk sansning, sammenhæng og synergi. Træningsformen er dyb, rolig og flydende.

Essentielle elementer i Sui Qi Gong er neuromuskulær forbindelse, aktivering af kroppens midte, naturligt afspændt åndedræt og indre energi flow.

Når vejret tillader det foregår undervisningen udendørs omgivet af de gamle høje træer.

Sauna gus

Aroma terapeutisk sauna bad kombinerer vand og terapeutiske æteriske olier, der hældes på saunaovnen. Den aromatiske rensende damp optages gennem hud og luftveje og varmen afspænder muskulatur, bindevæv og nervesystem. Vi anvender udelukkende 100% økologiske essentielle olier af højeste kvalitet.

På renselseskurset vil vi i forbindelse med sauna badet iværksætte andre protokoller såsom hudrensning med himalaya krystalsalt, Gua Sha vævsbehandling, selvmassage, balancerende stræk, åndedrætsterapi, mv.

Der er sauna session hver dag på kurset.

Gua Sha

Enkelt beskrevet er Gua Sha en vævsterapeutisk teknik, der udføres ved at glide, trække og gnide et instrument med glatte kanter på overfladen af ​​huden.

Teknikken anvendes til at stimulere forskellige dele og systemer i kroppen, såsom; huden, lymfesystemet, bindevæv, sener, ledbånd, muskel fascia, kredsløb, mv.

Gua Sha stammer fra den traditionelle kinesiske helbredelseskunst og kan oversættes til at: “skrabe vinden ud” eller at “skrabe urenheder ud”. I taoistisk medicin refererer “Vind” til en af ​​de seks skadelige påvirkninger.

På renselseskurset er Gua Sha selvbehandling en del af det daglige sauna tema.

Undervisningsforum

Introduktion til Suikido’s principper for balanceret og naturlig renselse af kroppen som en helhed. Vores daglige undervisningsfora vil berøre emner såsom:

 • Renselsesprotokoller på kurset – how and what to do
 • Naturlig balanceret renselse – do no harm, balancer ekstremer
 • Principper for renselse og vitalisering af hud, lymfesystem, luftveje, muskler, sener og led.
 • Makrobiotisk plantebaseret kost, renset vand, urte teer
 • Toksicitet i hverdagen – løsninger, minimalisering, forebyggelse
 • Infektioner, vira, parasitter – løsninger, minimalisering, forebyggelse
 • Q & A

Renselsesprotokol

3-4 gange dagligt indtages forskellige renselsesformularer.

Formularerne er sammensat med henblik på at vitalisere blod og lever, stimulere fordøjelsen samt befordre en god nattesøvn.

Endvidere er renselsesprotokollerne sammensat og struktureret således at de virker i synergi med kursets særlige plantebaserede kostplan.

Økologisk plantebaseret kost

På dette kursus har vi sammensat en særlig plantebaseret kostplan med fokus på mave- tarmsystem og stimulering af kroppens naturlige udskillelsesprocesser.

Kostplanen er sammensat til at harmonere og virke i samspil og synergi med de øvrige aktiviteter og renselsesprotokoller.

Maden er tilberedt af 100% økologiske friske råvarer.

Filtreret drikkevand:

Der er i løbet af kurset filtreret drikkevand til rådighed. Særskilt filterenhed er opsat i indlogeringsfløj.

Kursus med ekstern arrangør

Priser & praktisk information

Priser

Pris 2018 for et Suikido forårs Renselseskursus: Kr. 3.600,- pr. person.

Prisen inkluderer al undervisning, sauna bade, renselsesformularer, fuld forplejning samt indkvartering på delt dobbeltværelse.

Enkeltværelse er til rådighed mod betaling af ekstra gebyr.

Din plads på Suikido Forårs Renselseskurset er sikret, når depositum på kr. 1.000,- er indbetalt på konto: 6140 4195655.

Husk at angive navn + kursusnavn

Ankomst og Afrejse

Ankomst: Fredag d. 29. marts kl. 09.00

Afrejse: Søndag d. 31. marts kl. 19.00

En god forberedelse for dig

Bemærk, at Suikido undervisningen på kurset er lærings- og kundskabsbaseret. Der gives præcis og grundig instruktion i de bevægelsestekniske detaljer i Suikido øvelserne og der afsættes den nødvendige tid til at praktisere og gentage bevægelserne.

Kursus med ekstern arrangør

Humankind has not woven the web of life. We are but one thread within it. Whatever we do to the web, we do to ourselves. All things are bound together. All things connect. ~ Chief Seattle ~

Kurset er ikke at betragte som et højskolekursus

Spørgsmål vedrørende dette specifikke kursus mailes derfor til Anette Munch. Vi glæder os til at se dig til en lærerig og vitaliserende forårsuge i Suikido yogaens og sundhedens tegn.

Har du spørgsmål? Ja tak - jeg vil gerne tilmeldes