Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Suikido Juletræning

Søndag d. 17. december 2017

Lad juletanker, julegaver, julestress, julegodter, julebag og alle andre julerier dvæle for en dag. I stedet mødes vi i skoven - bliver stille og koncentrerer os om dybe, rolige Suikido Yoga og Suikido Tai Chi Energiøvelser. Dagen rundes af med en rensende sauna gus.

Suikido betyder “Den Flydende Livskrafts Vej” 水気道. SE & LÆS mere om Suikido.

Suikido - en unik fusion af kampkunst, yoga, tai chi og dans

Pionér og grundlægger af Suikido, Chris Valles, har taget initiativ til en ny jule- og nytårstradition den 3. søndag i december. En dag med Suikido træning i den smukke japanske skov-sal her på Bosei, kun en times kørsel fra København.

Program for jule- & Nytårstræningen

  • 10.00 Suikido
  • 13.00 Egen medbragt frokost
  • 14.00 Suikido
  • 16.30 Sauna gus
  • 18.00 Tak for idag

Suikido træningen imødekommer alle; fra absolut nybegyndere til professionelle top-atleter og alle herimellem.

Hvad er Suikido Yoga

Suikido Yoga er et originalt dynamisk kropstræningssystem der forener kampkunst; yoga; tai chi og dans.

Træningen består af dybe, flydende, præcise bevægelsessekvenser, der progressivt udfolder sig fra liggende, til siddende, til knælende, til hugsiddende, til stående, til ekspanderende og bevægende i rum. Bevægelserne udføres i et flow, hvori den ene bevægelse naturligt forbinder sig og leder til den næste.

Suikido Yoga har basis i cirkler, rotationer, spiraler, sammenfoldelse, udfoldelse, bevægelses-fluiditet, forbundenhed, helhedskoordination og generering af energi gennem bevægelse.

Kendetegnende for Suikido er harmonisk og anatomisk korrekt bevægelse; biomekanisk optimering og funktionalitet samt neuromuskulær og sansemotorisk forfinelse og avancering.

Træningsessensen i Suikido er kvalitet, substans og indhold. Undervisningen er grundig, nærværende og kundskabsbaseret med fokus på læring af hensigtsmæssig bevægelse, udvikling og forfinelse af kropsbevidsthed og bevægelseskvalitet.

Suikido er en yogisk træningsform der imødekommer alle: fra absolut nybegyndere til professionelle top-atleter og alle herimellem.

Suikido Yoga undervisningen foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal)

Suikido Tai Chi Energiøvelser

Suikido Tai Chi er en træningspraksis og lære i at mærke og dirigere den vitale livsenergi, som flyder i og igennem kroppen.

Træningen er blød og flydende og til tider mere dynamisk i sit antrit.

Strækkende og forlængende øvelser, forflyninger, aktivering af kroppens midte, helhedskoordination, kinæstetisk sansning, sammenhæng og synergi er essentielle elementer i Suikido Tai Chi.

Suikido Tai Chi undervisningen foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal)

Sauna gus

Sauna gus er et aromaterapeutisk sauna-bad, hvor vand og æteriske olier med forskellige velgørende dufte og egenskaber hældes på saunaovnen.

Vi anvender renset vand og 100% økologiske essentielle olier af bedste kvalitet.

Den aromatiske rensende damp optages gennem hud og luftveje, og varmen afspænder muskulatur, bindevæv og nervesystem.

Sauna temaet igangsætter og stimulerer kroppens egne renselses- og udskillelsesprocesser igennem sved, kredsløb, åndedræt, lymfesystem m.m.

I løbet af sauna badet renser vi også huden med Himalaya sten salt.

Priser & praktisk information

Priser

Pris for en Juletræning: Kr. 750,- pr. person

Prisen inkluderer al undervisning samt sauna bad.

 

Hvis du vil sikre dig en plads på vores jule- & nytårstræning skal du indbetale kr. 750,- på konto: 6140 4195655 med angivelse af navn + kursusnavn.

Ankomst og Afrejse

Ankomst: Søndag kl. 9:45

Afrejse: Søndag kl. 18:00

En god forberedelse for dig

Bemærk, at Suikido undervisningen er lærings- og kundskabsbaseret. Der gives præcis og grundig instruktion i de bevægelsestekniske detaljer i Suikido øvelserne, og der afsættes den nødvendige tid til at praktisere og gentage bevægelserne.

Kursus med ekstern arrangør

Humankind has not woven the web of life. We are but one thread within it. Whatever we do to the web, we do to ourselves. All things are bound together. All things connect. ~ Chief Seattle ~

Kurset er ikke at betragte som et højskolekursus

Spørgsmål vedrørende dette specifikke kursus mailes derfor til Anette Munch. Vi glæder os til at se dig til en lærerig og vitaliserende Jule- & Nytårstræning i Suikido yogaens og sundhedens tegn.

Har du spørgsmål? Ja tak - jeg vil gerne tilmeldes