Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Suikido Yoga sommer kursus

Uge 30 fra d. 24. - 28. juli 2017

Denne sommer kan du tilbringe en uge på Idrætshøjskolen Bosei i Suikido's dynamiske univers. Centralt i vores sommerkursus er bevægelse, læring, inspiration, vitalisering og fornyelse igennem Suikido yoga, Suikido kropsbalancering, Suikido Tai Chi Energiøvelser, sauna bade og gus, økologisk plantebaseret kost, læringsfora, samvær, skov og frisk luft.

Suikido betyder “Den Flydende Livskrafts Vej” 水気道. SE & LÆS mere om Suikido.

Kom ud af byen og ind i skoven

Yoga sommerkurset er sjælden mulighed for at blive introduceret til Suikido og modtage undervisning af Suikido’s grundlægger Chris Valles.

Yoga sommerkurset er en unik kombination af:

  • Suikido Yoga
  • Suikido Kropsbalancering
  • Suikido Tai Chi Energiøvelser
  • Læringsfora
  • Sauna Bade
  • Frisk skovluft
  • Økologisk plantebaseret kost
  • Og mere til…

Sommerkurset er at betragte som en vitaliseringsuge og samtidig som reel kundskabsbaseret undervisning i harmonisk bevægelse.

For dagsrytme og ugeskema for kurset skriv til Anette Much på contact@suikido.com

Hvad er Suikido Yoga?

Suikido Yoga er et originalt dynamisk kropstræningssystem der forener kampkunst; yoga; tai chi og dans.

Træningen består af dybe, flydende, præcise bevægelsessekvenser, der progressivt udfolder sig fra liggende, til siddende, til knælende, til hugsiddende, til stående, til ekspanderende og bevægende i rum.

Bevægelserne udføres i et flow, hvori den ene bevægelse naturligt forbinder sig og leder til den næste.

Suikido Yoga har basis i cirkler, rotationer, spiraler, sammenfoldelse, udfoldelse, bevægelses-fluiditet, forbundenhed, helhedskoordination og generering af energi gennem bevægelse.

Kendetegnende for Suikido er harmonisk og anatomisk korrekt bevægelse; biomekanisk optimering og funktionalitet samt neuromuskulær og sansemotorisk forfinelse og avancering.

Træningsessensen i Suikido er kvalitet, substans og indhold.

Undervisningen er grundig, nærværende og kundskabsbaseret med fokus på læring af hensigtsmæssig bevægelse, udvikling og forfinelse af kropsbevidsthed og bevægelseskvalitet.

Suikido er en yogisk træningsform der imødekommer alle: fra absolut nybegyndere til professionelle top-atleter og alle herimellem.

Suikido Yoga undervisningen foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal).

Suikido Kropsbalancering

I Suikido Kropsbalancering vil vi arbejde med simple greb og teknikker til at afspænde og balancere bindevæv, muskulatur, led og nervesystem.

Suikido kropsbalancering fordyber og bidrager til den harmoniserende og vævsterapeutiske virkning af de kropsøvelser, der udføres i Suikido yoga og i Suikido energiøvelser.

Suikido Kropsbalancering foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal).

Suikido Tai Chi Energiøvelser

Suikido Tai Chi er en træningspraksis og lære i at mærke og dirigere den vitale livsenergi, som flyder i og igennem kroppen.

Træningen er blød og flydende og til tider mere dynamisk i sit antrit. Strækkende og forlængende øvelser, forflyninger, aktivering af kroppens midte, helhedskoordination, kinæstetisk sansning, sammenhæng og synergi er essentielle elementer i Suikido Tai Chi.

Suikido Tai Chi undervisningen foregår udendørs i vores magiske skov have omgivet af de gamle høje træer.

Sauna gus

Sauna gus er et aromaterapeutisk sauna-bad, hvor vand og æteriske olier med forskellige velgørende dufte og egenskaber hældes på saunaovnen.

Vi anvender renset vand og 100% økologiske essentielle olier af bedste kvalitet.

Den aromatiske rensende damp optages gennem hud og luftveje, og varmen afspænder muskulatur, bindevæv og nervesystem.

Sauna temaet igangsætter og stimulerer kroppens egne renselses- og udskillelsesprocesser igennem sved, kredsløb, åndedræt, lymfesystem m.m. I løbet af sauna badet renser vi også huden med Himalaya sten salt.

På sommerkurset afholder vi 3 sauna-bade sessions.

Økologisk plantebaseret kost

Der vil ugen igennem blive serveret velsmagende og nærende plantebaseret kost, tilberedt af friske og 100% økologiske råvarer.

Vores passionerede kok har gennem de sidste 4 år taget sig af os på allerbedste vis. Han lægger en glæde og ære i kontinuerligt at udvikle sine veganske måltider og know-how.

Kursus med ekstern arrangør

Priser & praktisk information

Priser

Pris 2017 for et Suikido Yoga Sommerkursus: Kr. 4.900,-

Prisen inkluderer al undervisning, sauna bade, læringsfora, fuld økologisk forplejning samt indlogering på delt dobbeltværelse.

Enkeltværelse er til rådighed mod betaling af ekstra gebyr.

Din plads på Suikido Yoga Sommerkurset er sikret, når depositum på kr. 1.000,- er indbetalt på konto: 6140 4195655.

Husk at angive navn + kursusnavn

Ankomst og Afrejse

Ankomst: Mandag d. 24. juli
mellem kl. 10:00-10:30

Afrejse: Fredag d. 28. juli kl. 19:00

En god forberedelse for dig

Bemærk, at undervisningen på kurset er lærings- og kundskabsbaseret. Der gives præcis og grundig instruktion i de bevægelsestekniske detaljer i Suikido øvelserne og der afsættes den nødvendige tid til at praktisere og gentage bevægelserne.

 

Kursus med ekstern arrangør

Humankind has not woven the web of life. We are but one thread within it. Whatever we do to the web, we do to ourselves. All things are bound together. All things connect. ~ Chief Seattle ~

Kurset er ikke at betragte som et højskolekursus

Spørgsmål vedrørende dette specifikke kursus mailes derfor til Anette Munch. Vi glæder os til at se dig til en lærerig og vitaliserende sommeruge i Suikido yogaens og sundhedens tegn.

Har du spørgsmål? Ja tak - jeg vil gerne tilmeldes