Velkommen til det nye bosei.dk Oplever du fejl? Send os en e-mail

Unik yoga sundhedsuge med bevægelse, vitalisering og renselse

Yoga Sommerkurset afholdes i uge 30 fra d. 24. – 29. juli 2016 Grundlæggeren af Suikido, Chris Valles, afholder i 2016 sommerkursus i Suikido yoga.

Denne sommer kan du tilbringe en uge på Idrætshøjskolen Bosei med Suikido yoga som tema: Formålet med kurset er fornyelse, læring, vitalisering og renselse igennem Suikido yoga, Suikido kropsbalancering, Suikido Energiøvelser, indiansk svedhytte, sauna gus og økologisk plantebaseret kost.

Yoga sommerkurset er samtidig en unik mulighed for at blive introduceret til Suikido og modtage undervisning af Suikido’s grundlægger og udvikler Chris Valles.Suikido er en banebrydende bevægelses- og sundhedsvidenskab for det moderne menneske. SE & LÆS mere om Suikido.

På Suikido Yoga sommerkurset vil vi arbejde med:

 • Suikido Yoga
 • Suikido Kropsblancering
 • Suikido Energiøvelser
 • Indiansk Svedhytte Ceremoni
 • Sauna Gus
 • Og mere til…

Sommerkurset og Suikido Yoga træningen henvender sig til alle; fra nybegyndere, til øvede, til avancerede og professionelle udøvere.

Hvad er Suikido Yoga?

Suikido Yoga er et fysisk-energetisk bevægelsessystem, der sammensmelter oprindelig taoistisk og indisk yoga-videnskab med cutting edge bevægelses- og træningsteknologi.Suikido Yoga er en flydende organisk bevægelsesform, der elastificerer, styrker og gennemarbejder hele kroppen.I praksis er yoga systemet et sammenhængende flow af mindre bevægelsessekvenser, der progressivt udvikler sig fra liggende, til siddende, til stående, til bevægende.De yogiske øvelser udføres i et meditativt, flydende og graciøst flow, hvori den ene øvelse naturligt leder til den næste.Suikido yoga udvikler:

 • En stærk, smidig og elastisk krop
 • Et vågent, åbent og afspændt sind
 • Bevægelses-fluiditet og kropsbevidsthed
 • Koncentrations- og opmærksomhedsevne
 • Modstandskraft og et stærkt immunforsvar
 • Livsenergi, balance og velvære

Suikido Kropsbalancering

I Suikido Kropsbalancering vil vi arbejde med simple greb og teknikker til at afspænde og balancere bindevæv, muskulatur, led og nervesystem.Øvelserne fordyber endvidere den harmoniserende og vævsterapeutiske virkning af de kropsøvelser, der udføres i Suikido yogaen.

Suikido Energiøvelser

Den fysisk-energetisk dimension i Suikido er et dybereliggende aspekt af træningen.I Suikido er det læren om at aktivere den vitale livsenergi, som flyder i og igennem kroppen.I disse timer vil vi praktisere grundlæggende Suikido energiøvelser – og når vejret er godt, er vi udenfor.

Indiansk Svedhytte Ceremoni

En kraftfuld Jord-centreret ceremoni for renselse, bøn og taksigelse.Svedhytten er en nordamerikansk indiansk tradition, der igennem generationer har været en betydningsfuld del af det indianske folks kultur, spiritualitet og naturforbundne levevis.Svedhytten startes ved at vække ilden og tænde bålet. Udvalgte sten lægges på bålet, hvor de igennem nogle timer opvarmes og renses af ilden. Når stenene er rødglødende starter selve svede-ritualet, hvor alle går ind i hytten og de varme sten bæres ind.Inde i svedhytten anvendes der rituelle og rensende urter, og der hældes vand på de varme sten. Herved skabes en kraftfuld og dybt rensende varme og damp.Selve ceremonien sker igennem 4 svede-runder, der hver især berører forskellige aspekter af indiansk livsanskuelse. Imellem runderne kommer man ud af svedhytten for vand, frisk luft, afspænding og refleksion.Vi viderebringer Svedhyttens oprindelige budskab og åndskraft, i en autentisk og nutidsrelevant form, som relaterer til Livet og den Verden vi er en del af.På dette års sommerkursus afholdes svedhytte ceremonien fredag den 29. juli, som en særlig afrunding på årets sommerkursus. Der er et begrænset antal pladser i Svedhytten – fredagens Indianske Svedhytte Ceremoni skal derfor tilvælges, og pladserne fordeles efter “først-til-mølle” princippet.

Sauna gus

Sauna gus er et aromaterapeutisk sauna-bad, hvor vand og rene æteriske olier med forskellige egenskaber hældes på saunaovnen.Den velgørende damp optages igennem hud og luftveje, og varmen afspænder muskulatur og nervesystem.I løbet af sauna gusen renser vi også huden med himalaya krystal salt.

Økologisk plantebaseret kost

Der vil ugen igennem blive serveret lækker og nærende økologisk plantebaseret kost, der er tilberedt af friske råvarer og sammensat i overensstemmelse med gode yoga-principper.

Kursus med ekstern arrangør

Priser & praktisk information

Priser

Pris 2016 for et Suikido Yoga Sommerkursus:

Inklusiv Indiansk Svedhytte (søndag-fredag): kr. 5.600,-
Eksklusiv Indiansk Svedhytte (søndag-torsdag): kr. 4.900,-

 

 

Priserne inkluderer desuden undervisning, sauna gus, økologisk plantebaseret forplejning samt indlogering på dobbeltværelse.

Enkeltværelse er til rådighed mod betaling af ekstra gebyr.

Din plads på Suikido Yoga Sommerkurset er sikret, når depositum på kr. 1.000,- er indbetalt på konto: 6140 4195655.

Ankomst og Afrejse

Ankomst: Søndag d. 24. juli
mellem kl. 14:00-15:00

Afrejse: Torsdag d. 28. juli kl. 19.00 eller fredag d. 29. juli  kl. 19:00

En god forberedelse for dig

Bemærk, at undervisningen på kurset er læringsbaseret. Der gives præcis og grundig instruktion i de bevægelsestekniske detaljer i Suikido øvelserne og der afsættes den nødvendige tid til at praktisere og gentage bevægelserne.

 

Dette er nødvendigt for reel læring og basis for mærkning og forståelse.

Se forskellige Suikido videoer på Suikido’s VIMEO kanal

 

Kursus med ekstern arrangør

Humankind has not woven the web of life. We are but one thread within it. Whatever we do to the web, we do to ourselves. All things are bound together. All things connect. ~ Chief Seattle ~

Kurset er ikke at betragte som et højskolekursus

Spørgsmål vedrørende dette specifikke kursus mailes derfor til Anette Munch. Vi glæder os til at se dig til en lærerig og vitaliserende sommeruge i Suikido yogaens og sundhedens tegn.

Har du spørgsmål? Ja tak - jeg vil gerne tilmeldes