Oplever du fejl? Send os en e-mail

Opdatering omkring håndtering af corona virus

Puliceret af Carsten Petersen | D. 12. marts 2020 | I

Information til elever på Idrætshøjskolen Bosei og til deres familier

Der er pr 12/3-2020 ingen smittede med corona virus på Idrætshøjskolen Bosei! Vi følger dog de overordnede anvisninger og har været i kontakt med sundvæsenet for at sikre, at vi tager de rette forbehold ved at sende eleverne hjem.

Regeringen har besluttet, at alle højskoler skal lukkes ned og eleverne skal sendes hjem i den udstrækning, som det er muligt, og foreløbig med virkning indtil 1. april.

Der er samtidig besluttet, at vi skal lukke vores arbejdspladser ned i det omfang, som det er muligt.

Det er den information, som vi har modtaget fra Højskoleforeningen.

Informationen ledsages af følgende instruks vedr. kostskoler: ”For kostelever skal det aftales lokalt, hvilke elever, der kan blive på skolen, indtil skolen genåbner”

Det indebærer, at vi så snart, som det er muligt, sender elever hjem, og internationale elever og elever uden et hjem skal selvfølgelig ikke sendes på gaden. Her aftaler vi løsninger.

Vi beder om en udstrakt grad af forståelse for situationens alvor, da det handler om beskyttelse af særlig udsatte medborgere, som enten er ældre, svage, syge eller har kroniske lidelser.

Vi beder alle om at udvise samfundssind, så situationen kan komme under kontrol.

Vi følger myndighedernes anbefalinger og påbud, og selv om vi allerhelst vil være sammen med eleverne og drive god og sjov højskole, så må vi alle bridrage til løsningen af en alvorlig situation.

Eleverne på Bosei har været samlet kl. 10.15 i dag og har fået informationen om, at de skal kontakte deres forældre eller familiemedlemmer med anmodning om at blive hentet, og hvis dette ikke kan lade sig gøre tage offentlig transport hjem under gældende forholdsregler.

Ved afhentning af elever beder vi om, at man ikke går ind i skolens bygninger, men afventer elevernes ankomst på parkeringspladsen medbringende deres bagage.

Ligeledes beder vi om, at man ikke opsøger skolen i lukningsperioden, som vi ikke kender omfanget af.

Alle fremtidige arrangementer på vores højskole er indtil videre aflyst.

Vi opfordrer til, at alle tænker på hinanden og hjælper medborgere, som har behov for det.

 På Idrætshøjskolen Bosei’s vegne

Kenneth Retslov
Forstander

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold