Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Ta’ på højskole i foråret

Puliceret af Carsten Petersen | D. 16. januar 2019 | I

Giv dig selv et boost med 14 uger på idrætshøjskole. Bliv klar til sommeren. Forny din fysiske form og kom med på sportsrejsen til Cesky Raj! Book nu – kun få ledige pladser.

Idrætshøjskolen Bosei giver dig mulighed for et intenst højskoleforløb på blot 14 uger. Du starter søndag d. 17 marts og kan vælge blandt Health & Fitness, Outdoor/friluftsliv, Svinetræning i skoven, Klatring, Mountainbike, Svømning, Beachvolley, Kampsport og/eller Martial Arts Fitness.

Kort sagt masser af muligheder for at træne og komme i super form frem til sommer!

Vi tilbyder selvfølgelig også en aktiv sportsrejse til det naturskønne paradis Cesky Raj, hvor der en mulighed for klatring, trekking, overnatning i bjergene, rafting på Jizera floden, mountainbiking, natorienteringsløb, rapelling, cave and rope expedition, bueskydning og meget mere.

Flyt dine egne grænser og nå nye højder for din psykiske formåen. Der er fuld fart på fra morgen til aften, og du kommer helt sikkert hjem med nogle uforglemmelige oplevelser sammen med dine højskolevenner.

Du kan booste dig selv endnu mere på Bosei! Bliv certificeret i havkajak, klatring eller mountainbike under dit højskoleophold. Lige til at smide på c.v.’et bagefter!

MEN – ja der er et men! Vi har kun få ledige pladser til dette hold. Så vent ikke for længe med din tilmelding. Du er også velkommen til at booke en rundvisning først, hvis du har brug for en snak om dine muligheder på Idrætshøjskolen Bosei.

Pris:

Højskoleopholdet i 14 uger med al undervisning, mad, fri wifi: kr.: 1540,- pr. uge

Tilmeldingsgebyr: kr.: 1.000,-

Materialegebyr: kr.: 1.000,-

7 dages aktiv sportsrejse med halvpension kr.: 3.500,-

Der er nu lukket for tilmelding! Der er reserveret plads til de elever, der har booket rundvisning inden semesterstart.

Oplev de lyse timer på højskolen – udendørs i skoven, omkring bålet, på calesthenicsbanen eller i svømmehallen med panorama view til naturen. Ud over fagene er der mange andre oplevelser.

Vi lover dig et uforglemmeligt højskoleophold med masser af idræt, energi, oplevelser, sammenhold og hygge. Og garanterer dig  ømme muskler, gode grin, sved, adrenalin, inspirerende inputs, en aktiv sportsrejse samt venner for livet. Rammerne for opholdet er sat, så det kan blive en lege- og øveplads for livet, hvor du har rig mulighed for at prøve dig af og blive klogere på dig selv, på andre og på dine fag.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold