Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Start nu eller senest 31. januar og kom med på rejserne!

Idrætshøjskolen Bosei udvider optaget til Forårsholdet 2018. Dét betyder, at du stadig kan nå at starte på idrætshøjskolen her til januar! Men vi har kun få værelser tilbage, så skynd dig…

…enten med en tilmelding lige nu – du kan også booke en rundvisning først og lige se højskolen.

På dette semester tilbyder vi rejser til Japan, Sydkorea, Østrig samt en kortere rejse til et sted i Europa. Du kan læse mere om vores rejser her. Vores undervisere, har selv boet i henholdsvis Japan og Sydkorea og kender derfor områderne til fingerspidserne. Så når du rejser med Bosei, får du ikke bare en helt unik rejseoplevelse – langt fra en chartertur – du får også en rejse til en helt anden pris, end med et rejseselskab!

Højskoleopholdet er naturligvis mere end rejserne. Det er nye venner, fællesskab, fordybelse, ingen eksamener og frem for alt et skema, der passer til dine interesser hvad enten, du er nysgerrig på health & fitness, boldsport, kampsport, esport eller japansk/koreansk sprog og kultur.

Kan du genkende dig selv?

Typisk for vores højskoleelever er, at de ønsker:

  • at lære nyt
  • at komme i (bedre) form
  • at få nye venner
  • at udfordre dem selv
  • at få en frisk start

…og det lykkes faktisk for de fleste!

Men inden du fortaber dig i tankerne… husk tilmeldingen – der er blot nogle få værelser til rådighed for de sidste heldige!

Ja tak! Jeg vil på Bosei!

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold