Oplever du fejl? Send os en e-mail

Helle Rolighed

Underviser i Health and Fitness

Helle har været højskolelærer på Idrætshøjskolen Bosei siden 2012. Helle er uddannet i humanfysiologi fra KU med styrketræning som speciale. Derudover er hun livredderdommer og mentor. Hun har været ungdomstræner i Sparta atletik i 8 år og assistenttræner for landsholdet i atletikkens kastediscipliner fra 2011 til 2013. Derudover har Helle arbejdet som sundhedskonsulent og foredragsholder for Healthy Company.

I øjeblikket er Helle ved siden af sin stilling som højskolelærer, svømmetræner i den lokale svømmeklub og så er hun engageret som frivillig i alverdens børnearrangementer. Helle arbejder også med bæredygtighed og biodiversitet på skolen, og så elsker hun at stå på ski.

Helle underviser i: Health and fitness - Styrke og Cardio | Fitnessinstruktør | Livredning | Svømning | Åbent vand svømning.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold