Oplever du fejl? Send os en e-mail

Find nye sider af dig selv på et højskoleophold i 2024 eller 2025

Se vores fagtemaer her! Alle de store temaer oprettes hvert semester. Vælger du alle fag i fagtema, svarer det ca. til 40-50% af dit skema. Du bestemmer selv, om du vil have alle fag i et tema, eller om du vil shoppe enkelte fag fra flere temaer. Samtidig kan du tilvælge fag fra vores pop op kategorier.

Vores fagtemaer er: kampsport, politiforberedelse, vandsport, boldspil, japansk, koreansk, esport, friluftsliv og health & fitness. Du vælger reelt først fag, når du ER startet.

Dyrk dig selv og dine interesser på et højskoleophold

På Bosei Idrætshøjskole kombinerer vi asiatisk livsvisdom med dansk folkeoplysning i et inspirerende og lærerigt miljø.

Vi har kampsportsundervisning i verdensklasse, fede faciliteter til Fitness, Friluftsliv, Vandsport og Esport. Den eneste højskole hvor en aktiv politimand underviser på Politilinjen, og vi kan lære dig at tale japansk eller koreansk, som du blandt andet kan bruge i praksis på vores studierejser til Japan eller Sydkorea. Vi tilbyder også skirejser til Østrig og Norge.

Find nye sider af dig selv og få dit livs oplevelse på et højskoleophold. Du skal være min. 17,5 år for at starte.

Boseis hovedbygning er oprindeligt opført som sanatorium. Sidenhen er stedet udvidet med en række japansk-inspirerede bygninger, der blandt andet indeholder svømmehal, judosal, idrætshal og super naturomgivelser. Læs mere her om pris for et højskoleophold.

KONNICHIWA!!! – VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

Tag på højskole og fordyb dig i dine interesser

I fagtemaerne arbejder du målrettet, så du sikres et varigt udbytte. Du kan fylde ca. halvdelen af dit skema med fag fra ét tema.

Du får undervisning af nogle af landets mest passionerede undervisere i østasiatisk sprog og kultur, kampens kunst og idræt. Det er lige meget, om du kommer som nybegynder eller øvet. Du vil lære en masse og have det sjovt imens.

Du kan vælge at kombinere flere fagtemaer. For eksempel japansk og friluftsliv eller taekwondo og health & fitness. Det er helt op til dig, hvad du vil prøve af fag.

Temafagene kan du så supplere med de pop op fag, du har lyst til samt tilvælge ét eller flere instruktørfag.

Kom med på en rundvisning! Vi glæder os til at møde dig!

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold