Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Sommerhøjskole & korte kurser i sommerferien

Leder du efter en sommerhøjskole for 2019 eller andre kurser i løbet af 2019? Gå ikke glip af næste års korte sommerkurser i sommerferien. I 2019 tilbyder vi korte kurser på højskole af forskellig karakter.

Et kort højskoleophold i sommerferien er en god måde at møde nye mennesker og dyrke dine interesser i et aktivt fællesskab. Højskolen lægger hen over året rammer til andre kursusformer og arrangementer, som kan blive varetaget af eksterne arrangører.

Sommerkurser for familier

Sommerkurserne har et dansk og/eller japansk islæt og er nogle af vores populære korte kurser på højskolen, hvor du dyrker dine interesser, oplever nye venskaber og får en snert af højskolelivet.

Kort sagt: Ønsker du en sommer på en sommerhøjskole sprængfyldt med nye indtryk og uforglemmelige oplevelser, så tilmeld dig et ophold på et af vores korte kurser – vores korte kurser er en mere komprimeret måde at være på højskole på – og måske giver det dig blod på tanden til en dag at deltage på et af vores længerevarende højskoleophold.

Højskolen lægger hen over året rammer til andre kursusformer, som dog varetages af eksterne arrangører. Du har for eksempel mulighed for at hengive dig til en uge med yoga.

Klik dig videre i ovenstående menu og bliv klogere på vores korte kurser på sommerhøjskolen i sommerferien. Du er også velkommen til at maile eller ringe til os på 55 90 90 90, hvis du har spørgsmål omkring nogen af vores korte kurser.

Tilmeld dig sikkert og nemt

Hver kursusbeskrivelse har sin egen tilmelding. Udfyld – og tryk “send” på tilmeldingsblanketten.

Samtidig med tilmeldingen beder vi dig overføre første rate af kursusbetalingen (= 1000 kr. pr. pers. – også gældende for børn med mindre andet er angivet i tilmeldingsformularen) Beløbet overføres via netbank til skolens konto i Danske Bank, Nykøbing F. Kontonr. 3219 4905629603. Husk at anføre dit navn og kursets titel og dato på overførslen.

Du vil efterfølgende få tilsendt en faktura med opkrævning på det resterende beløb. Din tilmelding er først gyldig, når vi har modtaget din indbetaling.

Når du har sendt tilmeldingen, modtager du en kopi på din e-mail adresse.

Afbestillingsforsikring

Det er muligt via Europæiske Rejseforsikring at tegne en afbestillingsforsikring til et kort højskoleophold (1-3 uger). Prisen er 6% af kursets pris, og forsikringen gælder, hvis man ikke kan komme af sted eller må afbryde højskolekurset pga. sygdom.Det er en betingelse, at forsikringen er tegnet FØR man betaler noget til højskolen.

Når vi har modtaget din tilmeldingsblanket og registreret den, modtager du en bekræftelse.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset indtil 4 uger før kursusstart på grund af for få tilmeldinger.

4 uger før kursusstart modtager du praktiske oplysninger, skema mv. samt girokort, idet kursusafgiften bedes betalt straks.

Ved afbud senere end 4 uger før kursusstart er du forpligtet til at betale den fulde kursuspris. Ved afmelding før 4 uger, se fremsendte betingelser ved tilmelding.

Tilmeld dig til Europæiske rejseforsikring via vores link hér

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold