Oplever du fejl? Send os en e-mail

Korte ugekurser & familiehøjskole

Leder du efter en sommerhøjskole for 2024 eller andre kurser i løbet de kommende måneder? Vi tilbyder korte kurser på højskole af forskellig karakter. Et kort højskoleophold på ca. 4-7 dage er en god måde at møde nye mennesker og dyrke dine interesser i et aktivt fællesskab. Højskolen lægger hen over året rammer til andre kursusformer og arrangementer, som kan blive varetaget af eksterne arrangører. Se også vores arrangementskalender.

De enkelte kurser for 2024 er ved at blive opdateret her i foråret. Idrætshøjskolen Bosei lancerer en række nye kurser af 4-7 dages varighed med forskellige temaer i løbet af 2024. Fælles er dog, at alle de korte højskolekurser er rammet ind i fællessang, natur, god mad, samvær med andre ligesindede & højskolehygge. Oplev fx seniortræning, vandring ved vand, japansk keramik, trædrejning, yoga, dans, strik, plantefarvning, upcycling og bæredygtigt håndværk, japansk mad og vin mv. Hvis du vil informeres før alle andre, når der kommer nye ugekurser i løbet af året, så skriv dig op her.

Sommerkurser for familier

Korte kurser på højskole af ca. 1 uges varighed er vædlig populære. På disse korte højskolekurser dyrker du dine interesser, oplever nye venskaber pakket ind i dansk højskolekultur.

Kort sagt: Ønsker du en uge på en højskole sprængfyldt med nye indtryk og uforglemmelige oplevelser, så tilmeld dig et ophold på et af vores korte kurser – vores korte kurser er en mere komprimeret måde at være på højskole på – og måske giver det dig blod på tanden til en dag at deltage på et af vores længerevarende højskoleophold.

Højskolen lægger hen over året også rammer til andre korte kurser med dygtige, eksterne undervisere.

Klik dig videre i ovenstående menu og bliv klogere på vores korte kurser på sommerhøjskolen i sommerferien eller resten af året. Ring til os på 55 90 90 90 eller benyt kontaktformularen, hvis du har spørgsmål omkring nogen af vores korte kurser.

Hvis du vil informeres før alle andre, når der kommer nye ugekurser i løbet af året, så skriv dig op her.

Tilmeld dig sikkert og nemt

Hver kursusbeskrivelse har sin egen tilmelding. Udfyld – og tryk “send” på tilmeldingsblanketten. Herefter åbner et sikkert betalingsmodul, hvor du foretager betaling af kurset.

Afbestillingsforsikring

Det er muligt via Europæiske Rejseforsikring at tegne en afbestillingsforsikring til et kort højskoleophold (1-3 uger). Prisen er 6% af kursets pris, og forsikringen gælder, hvis man ikke kan komme af sted eller må afbryde højskolekurset pga. sygdom.Det er en betingelse, at forsikringen er tegnet FØR man betaler noget til højskolen.

Når vi har modtaget din tilmelding og registreret den, modtager du en bekræftelse.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset indtil 4 uger før kursusstart på grund af for få tilmeldinger.

4 uger før kursusstart modtager du praktiske oplysninger.

Hvis du i den mellemliggende periode bliver forhindret i at deltage på kurset, anmoder vi om, at få besked så hurtigt som muligt.

Ved afmelding senest 12 uger før kursusstart tilbagebetales hele kursusprisen, dog fratrukket kr. 1.000,- pr. person.
Ved afmelding senest 8 uger før kursusstart tilbagebetales 50% af kursusprisen.
Ved afmelding senest 4 uger før kursusstart tilbagebetales 25% af kursusprisen.
Ved afmelding senere end 4 uger før kursusstart er der ingen tilbagebetaling.

Tilmeld dig til Europæiske rejseforsikring via vores link hér

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold