Oplever du fejl? Send os en e-mail

Pit-stop på Idrætshøjskolen Bosei

Stop op og kom godt videre

Er dit studie blevet en frustration og sur pligt, der kun stiller ufravigelige krav om aflevering af opgaver, og eksaminer der skal bestås? Er du kørt helt flad på batterierne eller har du mistet overblikket? Når du går herfra efter et ophold på Idrætshøjskolen Bosei, så har du fået lysten til læring og ny energi tilbage og har dermed en god forudsætning for at vende tilbage til studielivet.

På Idrætshøjskolen Bosei er det lysten, der er drivkraften. Du vælger selv dit skema – det du har lyst til. Her er ingen eksamener eller studiepres.

Vores brede udbud af idræts- & kulturfag giver dig mulighed for at fordybe dig i helt nye emner eller ting du ikke havde tid til under studiet; måske har du lyst til at få mentalt overskud med kampkunst og selvforsvar, måske har du lyst til at prøve kræfter med f.eks. musik eller brætspil eller måske har du lyst til at lære mere om asiatisk kultur – ”bare” fordi du synes, at det er spændende.

Som pit-stop elev på et af vores semestre deltager du til nedsat pris: kr. 1.118,- pr uge i 2024 mod normalpris kr. 1.675,- pr uge. (Priser er gældende for 2024. Ændringer kan forekomme).

For at få bevilget et pit-stop til nedsat pris, skal du skrive en mail til [email protected], hvori du skriver, hvilket studie du er i gang med, hvorfor du trænger til et pit-stop på Idrætshøjskolen Bosei, og hvornår du gerne vil starte dit højskoleophold. I mailen bedes du vedhæfte din studiebekræftelse.

Når du har fået svar, kan du tilmelde dig på normal vis med anmærkningen “pit-stop” i kommentarfeltet på tilmeldingsformularen.

Trænger du til et pit-stop, og er du i tvivl om, hvorvidt et højskoleophold er det rigtige for dig? Du er altid velkommen til ringe til os og få en snak på tlf. 55 90 90 90 eller sende os en mail på [email protected].

Vi ser frem til at give dig et højskoleophold, der kan hjælpe dig videre med afklaring, opkvalificering, personlig udvikling – OG IKKE MINDST fornyet engeri og lyst til læring!

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold