Oplever du fejl? Send os en e-mail

Offentlig svømning på Idrætshøjskolen Bosei

Idrætshøjskolen Bosei har pr. 1/3-2024 hjemtaget driften af svømmehallen. Der er gratis adgang for alle til og med uge 10, 2024.

For dig betyder hjemtagelsen flere åbningsdage. Års- og 10-turskort som er købt hos DGI-Huset inden 1/3-24 gælder stadig indtil udløb.

Idrætshøjskolen Bosei tilbyder en japansk inspireret svømmehal med:

6 baner af 25 meters længde med tilhørende banetove, startskamler, 1-metervippe og trappe til gangbesværede. Svømmehallens dybde går fra ca. 1 til 4 meter. I omklædningsrummene findes skabe og sauna. I svømmehallen findes udstyr som svømmefødder, plader, vinger, skumvægte, bælter til opdrift mv. Ved indgangen til svømmehallen finder du en automat, hvor der dels kan købes billetter, dels lidt til at booste energien.

Svømmehallen er en del af Idrætshøjskolen Bosei, og ligger så du udsigt til skoven, mens du svømmer. Du kan lade din el-bil på p-pladsen ved svømmehallen.

Gæster, der benytter idrætshøjskolens svømmehal i den offentlige badetid, kan med fordel holde sig orienteret om åbningstider, særlige lukkedage, priser, pensionistrabatter, AquaFit træning m.v via svømmehallens facebook side.

Generelt forventer vi at holde åbent i ferier og på helligdage; men melder eventuelle løbende ændringer ud på ovennævnte facebookside.

Vi forventer at have vores wibitbane oppe 1 gang om måneden, hvor ca. halvdelen af hallen stadig kan bruges til almindelig svømning. Dette vil blive meldt ud forlods.

Har du spørgsmål til den offentlige svømning, afholdelse af børnefødselsdage, konfirmationsfester eller lignende, så benyt vores kontaktformular.

 

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold