Oplever du fejl? Send os en e-mail

Priser: Hvad koster et højskoleophold?

Få overblik over, hvad et højskoleophold koster her:

  • Højskoleopholdet koster fra året 2025 kr. 1.775,- pr. uge (skolepenge)
  • Efterårssemestereret 2024 koster kr. 31.825,- for 19 uger
  • Forårssemesteret 2025 koster kr. 42.600,- for 24 uger
  • Efterårssemestereret 2025 koster kr. 33.725,- for 19 uger
(Priser er gældende for 2025. Ændringer kan forekomme).

Færøske og grønlandske elever kan søge Rigsfællesskabets højskolestipendium til ophold her på Idrætshøjskolen Bosei. Ansøg inden 1. april, hvis du vil starte på Idrætshøjskolen Bosei til efteråret. Alternativt inden 1. oktober, hvis du vil på vores forårsemester.

Læs mere om denne tilskudsmulighed på højskolerne.dk

Få et boost i 19 eller 24 uger! Start januar eller august. Der er også kultur- og skirejser!

Ring og hør hvordan på 55 90 90 90 eller læs mere her.

Prisen for et højskoleophold dækker: 

Prisen dækker indkvartering på dobbeltværelse med trådløst internet samt fuld forplejning alle ugens 7 dage, undervisning samt eget fritidsforbrug af gaming room, japansk bibliotek, fitnessrum, idrætsfaciliteter, svømmehal etc. Prisen omfatter ikke de rejser som idrætshøjskolen tilbyder.

Hver rejse vil give dig særlige oplevelser. Få inspiration til hvilke rejser du ønsker at deltage i samt information om vejledende priser:

Kulturrejser til Japan og Sydkorea – Skirejser til Japan og Østrig.

Såfremt du ikke ønsker at tage med på rejse, skal på påregne hjemsendelse i ca. en af rejseugerne. Ellers vil der være undervisning på højskolen.

Alle elever indbetaler ved opstart kr. 2.000,- som dækker udgifter til materialer og lignende i forbindelse med den almindelige undervisning i løbet af semesteret.

Når du tilmelder dig et højskoleophold, betaler du et tilmeldingsgebyr på kr. 2.000,-.  Det dækker administrative omkostninger og refunderes ikke.

Ca. 1 måned efter din tilmelding fremsendes første rate af skolepengene svarende til ca. 1/4 (forår) eller 1/3 (efterår) til betaling indenfor 8 dage. De øvrige 2-3 rater betales efter semesterstart.

Hvis du har spørgsmål til vores priser for højskoleopholdet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvem kan komme på højskole?

Alle kan komme på højskole. Det kræver ingen forudgående uddannelse eller lignende. Det eneste krav er, at man er fyldt minimum 17½ år, den dag semesteret begynder. De fleste elever er 18 – 25 år, men vi har også gode erfaringer med elever, som er i 30erne og 40erne. Læs mere om et højskoleophold på Bosei her på sitet eller book en uforpligtende rundvisning og oplev det hele med egne øjne.

Tilskud og støtte til højskoleophold – hvordan?

Enkelte kommuner giver støtte til højskoleophold – ring til din kommune og forhør dig. Du kan læse mere om støtte til højskoleophold hos højskolerne.dk.

Færøske og grønlandske elever kan søge Rigsfællesskabets højskolestipendium til ophold her på Idrætshøjskolen Bosei. Læs mere om denne tilskudsmulighed på højskolerne.dk

Hvis du er henvist til at tage på højskole via en UU-vejleder, er der mulighed for at få støtte via mentorstøtteordningen. Læs mere om ordningen under de enkelte fagtemaer eller her.

Har du brug for et pit-stop fra dit studie – kan du ansøge om en pit-stop ordning her på Idrætshøjskolen Bosei. Læs mere om ordningen.

For norske elever, der søger via Lånekassen.no kan det oplyses, at af ugeprisen på dkr. 1.675,- udgør undervisning (skolepenge) dkr. 1.139,- (68%).

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold