Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Priser: Hvad koster et højskoleophold?

Få overblik over, hvad et højskoleophold koster her:

  • Højskoleopholdet koster kr. 1540,- pr. uge
  • Efterårskurset 2019 koster kr. 29.260,- for 19 uger
  • Forårskurset 2020 koster kr. 36.960,- for 24 uger

Få 19 ugers boost i efteråret fra 7. august 2019! Rejser til Japan, Californien og Norge!

Ring og hør hvordan på 50 90 90 90 eller læs mere her.

Prisen for et højskoleophold dækker: 

Prisen dækker indkvartering på dobbeltværelse med trådløst internet samt fuld forplejning alle ugens 7 dage, undervisning samt eget fritidsforbrug af gaming room, japansk bibliotek, fitnessrum, idrætsfaciliteter, svømmehal etc. Prisen omfatter ikke de rejser som idrætshøjskolen tilbyder.

Hver rejse vil give dig særlige oplevelser. Få inspiration til hvilke rejser du ønsker at deltage i samt information om vejledende priser:

Kultur- og sportsrejser til Japan, Korea eller Californien – Skitur til Østrig og Norge – Sportsrejse til Cesky Raj – Højskole surfing i Nordeuropa

Alle elever indbetaler ved opstart yderligere kr. 3.500,- til en obligatorisk rejse. Dette beløb reducerer enten elevens endelige egenbetaling ved de lange studierejser til Japan, Korea eller Californien; eller beløbet konverteres, indenfor samme periode, til en kortere sportsrejse til Cesky Raj i foråret eller en studietur til Nordeuropa i efteråret. Vælges det korte forårshold på 14 uger deltager man automatisk på sportsrejsen til Cesky Raj.

Det samme gælder kr. 1.000,– som dækker udgifter til materialer og lignende i forbindelse med den almindelige undervisning i løbet af semesteret.

Når du tilmelder dig et højskoleophold, betaler du et tilmeldingsgebyr på kr. 1.000,-.  Det dækker administrative omkostninger og refunderes ikke.

Hvis du har spørgsmål til vores priser for højskoleopholdet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvem kan komme på højskole?

Alle kan komme på højskole. Det kræver ingen forudgående uddannelse eller lignende. Det eneste krav er, at man er fyldt minimum 17½ år, den dag semesteret begynder. De fleste elever er 18 – 25 år, men vi har også gode erfaringer med elever, som er i 30erne og 40erne. Læs mere om et højskoleophold på Bosei eller få vores brochure – bestil den her.

Tilskud og støtte til højskoleophold – hvordan?

Enkelte kommuner giver støtte til højskoleophold – ring til din kommune og forhør dig. Du kan læse mere om støtte til højskoleophold hos hojskolerne.dk.

Hvis du er henvist til at tage på højskole via en UU-vejleder, er der mulighed for at få støtte via mentorstøtteordningen. Læs mere om ordningen under de enkelte linjefag.

For norske elever, der søger via Lånekassen.no kan det oplyses, at af ugeprisen på kr. 1.540 udgør undervisning (skolepenge) = 1.047 (68%).

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold