Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Priser

  • Højskoleopholdet koster kr. 1540,- pr. uge.
  • Forårskurset 2018 koster i alt kr. 36.960,- for 24 uger.
  • Efterårskurset 2018 koster i alt kr. 29.260,- for 19 uger.

Start nu eller senest 31/1 og kom med på rejserne!

Ring og hør hvordan på 50 90 90 90 eller læs mere her.

Prisen dækker indkvartering på dobbeltværelse med trådløst internet samt fuld forplejning alle ugens 7 dage, undervisning samt eget fritidsforbrug af gaming room, japansk bibliotek, fitnessrum, idrætsfaciliteter, svømmehal etc. Prisen omfatter ikke materialeforbrug i de kreative fag eller de rejser som idrætshøjskolen tilbyder.

Hver rejse vil give dig særlige oplevelser. Få inspiration til hvilke rejser du ønsker at deltage i samt information om vejledende priser:

Kulturrejser til Japan og Korea – Kampkunst- og sportsrejse til Okinawa – Skitur til Østrig

For de elever, som ikke ønsker at deltage i en eller flere af de planlagte rejser, vil der være normal undervisning tilsat særlige oplevelser på idrætshøjskolen samt kulturelle besøg i lokal- og hovedstadsområdet mod en mindre egenbetaling.

Alle elever indbetaler ved opstart yderligere kr. 3.000,- til en obligatorisk rejse. Dette beløb reducerer enten elevens endelige egenbetaling ved de lange studierejser eller konverteres til en kortere studietur til europæisk storby indenfor samme periode.

Når du tilmelder dig et højskoleophold, betaler du et tilmeldingsgebyr på kr. 1.000,-.  Det dækker administrative omkostninger og refunderes ikke.

Hvem kan komme på højskole?

Alle kan komme på højskole. Det kræver ingen forudgående uddannelse eller lignende. Det eneste krav er, at man er fyldt minimum 17½ år, den dag semesteret begynder. De fleste elever er 18 – 25 år, men vi har også gode erfaringer med elever, som er i 30erne og 40erne.

Støtte – hvordan?

Enkelte kommuner giver støtte til højskoleophold – ring til din kommune og forhør dig. Du kan læse mere om støtte til højskoleophold her.

Hvis du er henvist til at tage på højskole via en UU-vejleder, er der mulighed for at få støtte via mentorstøtteordningen. Læs mere om ordningen under de enkelte linjefag.

For norske elever, der søger via Lånekassen.no kan det oplyses, at af ugeprisen på kr. 1.540 udgør undervisning (skolepenge) = 1.047 (68%).

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold