Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bliv instruktør på højskole

“Hvad kan jeg bruge et højskoleophold til”? Spørger mange. Svaret er enkelt – en masse! For med ‘idrætshøjskole’ på CV’et åbner flere døre sig for dig!

På Idrætshøjskolen Bosei kan du blive certificereret indenfor en række idrætsgrene – fx havkajak, klatring og MTB. Du kan blive fitnessinstruktør i henhold til DGI/DIF’s normer. Du kan blive bassinlivredder, du kan træne kampsport, hvis du gerne vil foran i køen på Politiskolen, eller du kan blive certificeret esportstræner…

…men højskole handler først og fremmest om at blive til ‘nogen’ fremfor ‘noget’. På højskole kan du udforske nye interesser, fordybe dig i gamle eller glemte ting, som du brænder for men måske ikke har haft tid til at dyrke. Dit højskoleophold på Idrætshøjskolen Bosei giver dig desuden mulighed for at bruge opholdet som del af en personlig helhedsvurdering i en kvote 2 ansøgning.

Med en eller flere certificeringer/instruktøruddannelser vil dit CV fremstå bedre i forhold til jobansøgninger og du vil samtidig få et bredere grundlag at søge fx studiejobs på efterfølgende.

Bliv fitnessinstruktør

DGI holder til på Idrætshøjskolen Bosei. Det giver dig en fordel! Den fitnessinstruktøruddannelse, som Bosei tilbyder er nemlig lavet i samarbejde med Danmarks to største idrætsforeninger nemlig DGI og DIF. Denne solide grunduddannelse, hvor du lærer at blandt lærer at lave alsidige træningsprogrammer, er samtidig et must, hvis du senere vil specialisere dig indenfor DGI’s spotkurser.

Forløbet er en del af din daglige undervisning sideløbende med fagfaget Health and Fitness. Uddannelsen på Bosei får du til en meget favorabel højskolepris, og du vil efterfølgende kunne få job i et fitnesscenter, styrke din viden i forhold til at studere idræt, fysioterapi eller lignende.

Uddannelsen til fitnessinstruktør udbydes kun ved studiestart på 1. optag til januar!

Bliv bassinlivredder

Bosei har sin helt egen svømmehal. 6 baner á 25 meter i varierende dybde. Her kan du sideløbende med vores valgfag i svømning tager en bassinlivredderuddannelse og du kan endnu bruge/træne dine evner aktivt under højskoleopholdet. At blive bassinlivredder kræver en særlig prøve både teoretisk og praktisk til gengæld får du forløbet til en favorabel pris hos os!

Hvis du vil ind til forsvaret, beredskabet eller gerne vil arbejde i/omkring vand – så er godt rustet med denne ekstra uddannelse, hvor du lærer at redde liv!

Uddannelsen til bassinlivredder udbydes kun ved studiestart på 1. optag til januar!

Bliv certificeret i havkajak

Idrætshøjskolen Bosei tilbyder EPP/IPP2 i havkajak. Vi følger standarderne fra Dansk Kano og Kajakforbund, og vores instruktører er erfarne roere med mange egne- og undervisningstimer bag sig. Forløbet vil foregå udenfor dit daglige skema og vi har naturligvis skaffet dig en meget lavere pris, end hvis man ikke gik på Bosei.

Dette uddannelse udbydes på alle optag!

Bliv certificeret i klatring

På Idrætshøjskolen Bosei kan du erhverve klatrebevis indenfor træklatring.

Vi følger standarderne for Dansk Træklatrer Forbund. Her har du mulighed for at erhverve dig ”begynderkursus i træklatring”, hvor du lærer at sikre, lave topanker, rapelle, gå på reb og meget mere. Det hele foregår i skoven omkring højskolen.

Denne certificering udbydes på alle optag!

Bliv certificeret i mountainbike

På Idrætshøjskolen Bosei har du mulighed for at tage en bred række af DGI-mountainbike kurser. Vi kører primært på skolens eget spor men også Klinteskoven og andre spor besøges.

Vi har kurser, der primært fokusere på at udvikle dig som alsidig mountainbikekører. Det vil sige, at vi har fokus på teknik, cardio og styrke.

Hvis du mere er typen, der vil gå instruktørvejen indenfor MTB, så tilbyder vi:

MTB-instruktør – Grundkursus

MTB-instruktør – Teknikkursus

Denne certificering udbydes på alle optag!

Esports-træner

Træner uddannelsen i esport på Idrætshøjskolen Bosei giver dig redskaberne til at stå for kvalificeret og inspirerende esporttræning. I samarbejde med DGI tilbyder vi denne grunduddannelse, der har til formål at højne og standardisere kvaliteten af træning i Esport, så du får endnu større forståelse for, hvordan og hvorfor esportpræstationer kræver en blanding af fysiske, psykiske og sociale kompetencer.

Med grunduddannelsen som esporttræner får du:

  • Værktøjer til at planlægge, afholde og evaluere din esporttræning
  • Viden, som gør dig i stand til at træne andre i dit esportspil på grundniveau
  • Indsigt i esportens kultur og betydning på et højt fagligt niveau
  • Praksiserfaring med undervisning i esport

Denne uddannelse udbydes på alle optag!

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold