Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Rejs ud i verden med højskolen

Kom med højskolen til Japan og oplev højteknologiske skyskrabere, traditionelle buddhistiske templer og verdens lækreste sushi.

Eller tag med på højskolens sportsrejse til den japanske solskinsø Okinawa, hvor vi boltrer os i alverdens sportsgrene. Måske vil du også med på højskolens hyggelige skirejse i Alperne sammen med dine nye højskolekammerater. Eller måske Korea’s mystiske templer og store stadioner med esport mere dig? Blizzcon i Californien kombineret med sjov fitness og MTB er også en mulighed! Endelig tilbyder vi en anderledes rejse til en europæisk storby, som du ikke har oplevet den før..! Det er bare at vælge, hvad du har mest lyst til!

DSC_0609xTag med Bosei til Japan, Okinawa, Sydkorea, Californien, Cesky Raj, Østrig eller en europæisk storby!

Under hvert højskoleophold kan du komme af sted på rejser sammen med dine nye højskolevenner, som varer 1 til 2 uger. På rejserne kan du prøve det af, som du har lært på højskolen.

På forårssemesteret kan du komme på én af følgende rejser:

Samtidig kan du tilvælge:

efterårssemesteret kan du komme på én af følgende rejser:

Samtidig kan du tilvælge:

Det er noget helt specielt at rejse af sted med sine højskolekammerater og undervisere, der har stort lokalkendskab, så grib chancen for en helt unik rejseoplevelse.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold