Oplever du fejl? Send os en e-mail

Find nye sider af dig selv på et højskoleophold i 2021

Tag et ophold på højskole og fordyb dig i kampsport, politiforberedelse, vandsport, boldspil, japansk, koreansk, esport, friluftsliv, idræt, health & fitness eller vores øvrige idræts- & kulturfag. Du bestemmer selv, hvad du vil studere. På Idrætshøjskolen Bosei vil du få øjnene op for nye sider af verden og dig selv. Kontakt os på 55 90 90 90 eller info@bosei.dk – hvis du har spørgsmål.

Dyrk dig selv og dine interesser på  et højskoleophold

På Bosei Idrætshøjskole kombinerer vi asiatisk livsvisdom med dansk folkeoplysning i et inspirerende og lærerigt miljø.

Vi har kampsportsundervisning i verdensklasse, fede faciliteter til Fitness, Friluftsliv, Vandsport og Esport. Den eneste højskole hvor en aktiv politimand underviser på Politilinjen, og vi kan lære dig at tale japansk eller koreansk, som du blandt andet kan bruge i praksis på vores halvårlige studierejse til Japan eller Korea.

Find nye sider af dig selv og få dit livs oplevelse på et højskoleophold. Du skal være min. 17,5 år for at starte.

Boseis hovedbygning er oprindeligt opført som sanatorium. Sidenhen er stedet udvidet med en række japansk-inspirerede bygninger, der blandt andet indeholder svømmehal, judosal, idrætshal og super naturomgivelser. Læs mere her om pris for et højskoleophold.

KONNICHIWA!!! – VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

Tag på højskole og fordyb dig i dine interesser

På liniefagene arbejder du målrettet, så du sikres et varigt udbytte. Du vil få undervisning i dit liniefag to til tre gange om ugen.

Du får undervisning af nogle af landets mest passionerede undervisere i østasiatisk sprog og kultur, kampens kunst og idræt. Det er lige meget, om du kommer som nybegynder eller øvet. Du vil lære en masse og have det sjovt imens.

Du kan vælge at kombinere flere linjefag. For eksempel japansk og friluftsliv eller taekwondo og health & fitness. Det er helt op til dig, hvad du vil prøve af fag.

Linjefaget kan du så supplere med de valgfag du har lyst til.

Kom med på en rundvisning! Vi glæder os til at møde dig!

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

Vi tilbyder en højskolesnak, hvor du telefonisk eller ved fremmøde kan høre om dine muligheder under opholdet og få svar på spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Højskolesnakken er dog helt uforpligtende.

Book din personlige højskolesnak lige her. Vi glæder os til at tale med dig!

Book en højskolesnak Tilmeld dig et ophold