Oplever du fejl? Send os en e-mail

Nikolai Meier

Underviser i Esport

Nikolai er en passioneret GAMER. Han startede på Super Nintendo som 5-årig og så sig aldrig tilbage. Med topplaceringer indenfor League of Legends, PUBG og WoW vil han helt sikkert kunne flytte dit spil til nye højder! Inden Nikolai startede på Idrætshøjskolen Bosei arbejdede han 8 år i Forsvaret og som Veteran og tidligere Sergent bærer hans undervisning præg af disciplin, gensidig respekt og teamwork. Nikolai underviser også på DGIs Esportsinstruktørkursus som afholdes her på højskolen. Samtidig dyrker Nikolai også i taekwondo, hvor han pt er gradueret til 3. Dan.

Når han ikke underviser straffer han jern i idrætshøjskolens fitnesslokale; men du kan møde Nikolai allerede nu på hans egen kanal på Twitch.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold