Oplever du fejl? Send os en e-mail

Årets Idrætspriser 2022

Idrætshøjskolen Bosei lægger hus til, når idrætsfolk i Vordingborg Kommune fejres ved en stor fest torsdag den 11. maj 2023.

I samarbejde med Vordingborg Idrætsråd, Møns Bank, Øernes Revision, Feriepartner Møn-Stevns og SuperBrugsen Lendemark uddeles en række idrætspriser.

Årets idrætsforening

Denne pris uddeles til 3 idrætsforeninger eller en idrætsafdeling i en flerstrenget forening, der har gjort et ekstraordinært stykke foreningsarbejde i 2022 til gavn for foreningen og dens medlemmer.

Modtagerne er foreninger/idrætsafdelinger, som arbejder fremadrettet for sine medlemmer og sørger for, at der er trivsel og sammenhold i foreningen.

Hovedprisen er på 15.000 kr. og derudover uddeles der henholdsvis 7.500 kr. og 5.000 kr. til nr. 2 og 3. 

Årets idrætsleder

Prisen til ”årets idrætsleder” er på henholdsvis 5.000  og 2.500 kr. til nr. 1 og 2, og tildeles en idrætsleder, der gennem en årrække har ydet en særlig frivillig og uegennyttig indsats som leder i en af Vordingborg Kommunes idrætsforeninger.

Modtageren er prototypen på en foreningsleder, der har fokus på hele foreningens ve og vel. Det vil ikke være et krav, at modtageren stadig er aktiv.

Årets idrætstalent

”Årets idrætstalent” er en person eller et hold, der har ydet en ekstraordinær præstation, eller en indsats udover det sædvanlige i 2022. Modtagerne profilerer sin aktivitet og har et potentiale, der kan videreudvikles.

Modtagerne skal være medlem af en forening i Vordingborg Kommune eller bosiddende i Vordingborg Kommune. Hovedprisen er på 15.000 kr., og derudover uddeles der 10.000 kr. og 5.000 kr. til nr. 2 og 3.

Årets skulderklap

Denne pris gives til en person, et hold eller en forening, der har gjort noget særligt for kammeratskabet, omsorg, sammenholdet og kampgejsten i en af Vordingborg Kommunes Idrætsforeninger. Prisen er på 5.000 kr., og er udenfor indstilling, idet det er dommerpanelet, der udvælger vinderen. 

Indsendelse af kandidater

Deadline for indstillinger er 31. marts til Vordingborg Idrætsråd på mailadressen:

info@vordingborgidrætsråd.dk – vedhæft meget gerne et godt foto og evt. også et videoklip.

Foreningerne i kommunen kan indstille Årets Idrætstalent samt Årets Idrætsleder, mens alle kan indstille til Årets Idrætsforening.

Og så til fest!

Selve idrætsprisfesten afvikles som nævnt torsdag den 11. maj, og der vil være mulighed for spisning fra kl. 17.30. Prisen er 199 kr. pr. person for en buffet bestående af flere slags kød, kartofler og salater inkl. drikkevarer samt kaffe og kage.

Spisningen er med til at skabe en festlig ramme om hædringen af atleter og prismodtagere og kan bruges af foreningerne som en god aflønning af de frivillige kræfter rundt omkring i foreningerne.

Bestilling af spisebilletter sker på www.moensbank.dk/sport.

Aftenen vil være krydret med underholdning og festlige indslag. MC Hansen leverer den musikalske underholdning og Nyråd IF vil give en opvisning af den nye sportsgren Teqball.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold