Oplever du fejl? Send os en e-mail

Danmarks vildeste vandre-retreat

Naturperler på stribe, stillevandring og lokal mad lavet over bål til tonerne af live-jazz. Det er opskriften på en formidabel efterårs-getaway på naturskønne Sydsjælland og Møn.

De fantastiske oplevelser står i kø, når Den Grønne Port inviterer til årets fedeste vandre-retreat den 9.-12. september.

Nætterne tilbringes på Idrætshøjskolen Bosei midt i Faksinge skov, på campingplads ved en af Danmarks skønneste badestrande og på den charmerende Camønogård der er omdrejningspunkt for vandrelivet på Camønoen. Al bagage transporteres fra sted til sted, så du slipper for at gå med tung oppakning.

Under den 3 dage lange vandretur skal du gå på nogle af Sydsjælland og Møns smukkeste naturstier, som fører dig igennem tæt naturskov, åbne marklandskaber og forbi betagende Møns Klint. Og når turen er omme, har du tilbagelagt i alt 44 km.

Ruten er sammensat af en række lokale naturentusiaster, der kender alle naturperlerne i området som deres egen bukselomme. Vi sparker turen i gang med et oplæg om vandring og naturens helbredende kræfter ved forfatter og foredragsholder Simon Høegmark og undervejs skal du prøve kræfter med stillevandring og nærværsøvelser, der sender krop og sind direkte i skildpaddegear. Naturen er bare balsam for sjælen!

Men uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor bliver du forkælet meden lang række lokale specialiteter morgen, middag og aften. Blandt andet skal der laves mad over bål med lokalt dyrkede råvarer og smages gin lavet på blomster og urter sanket på Møn, mens et groovy jazzband står for aftenunderholdningen på Camønogården Camøgaarden. Det bliver et sansebombardement uden lige!

Den Grønne Port er et netværk af lokale naturguider på Sydsjælland og Møn, der formidler bæredygtige naturoplevelser. Billetsalg m.v. sker via Den Grønne Port.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold